Deti Tvar Triedič Hračka Montessori Hračky Drevené Ťahacie Auto Tvar Triedič Zodpovedajúce Bloky Draggable Box Vzdelávania Pre Deti
Deti Tvar Triedič Hračka Montessori Hračky Drevené Ťahacie Auto Tvar Triedič Zodpovedajúce Bloky Draggable Box Vzdelávania Pre Deti
Sku: g117460
(1 Recenzie)
Novinka

€6.71 €9.86

Popis:

Odrážky:

1、Montessori Hračku: Drevené tvar triedič hračky pre deti vo veku 1,2,3, zmyslový rozvoj hračky. Cieľom je, aby zodpovedali tvarov do príslušných štrbín. Prostredníctvom hry, váš malý študentov naučiť sa rôzne formovať mená a rozpoznávať farby.

2、Tvar Uznanie: Podľa zistiť, ako dať každý tvar, v správny otvor, bude vaše dieťa učiť sa, ako rozpoznať tvary a farby, vlak koordinácie očí a rúk a zručnosť v prstoch.

3、šetrné k Životnému Prostrediu: High-end non-jedovaté a ekologicky šetrných materiálov. Vyrobené z odolného ABS plastu, BPA, trezor, viesť trezor, ftalát bezpečné, a nie sú tam žiadne malé časti, ktoré môže spôsobiť riziko udusenia.

4、Vysokej Kvality: Predškolského vzdelávania hračky. Tvar sídli v malých drevených košík s červeným kolesá. Vozík má hnuteľného posuvný kryt a je vyryté s obrys obsahujúce tvar. Obe tvar triedič a vozík sú vyrobené z dreva vyrobené z obnoviteľných zdrojov a odvážne farby sú vyrobené s použitím vodou riediteľné farby.

5、Skvelý Darček pre Deti: Jednoduchá obsluha, dieťa sa môže naučiť veľmi ľahko. Posilniť predstavivosť a hand-eye koordináciou, skvelý darček pre deti.

Špecifikácia:

Materiál: vysoko-kvalitné drevo + bezpečné a šetrné k životnému prostrediu vodou riediteľné farby

Váha: cca 700g

Veľkosť: cca 15*15*15 cm/5.90*5.90*5.90 v

Balenie Zoznam:

1*Tvar Zodpovedajúce Políčko

Štítky: montessori hračka, dieťa pracky hračka, montessori, drevené stromy hračky, drevené hračky, Automobilové DVR, triedič, auto dobré, vývojové náučné hračky, sklad v európe.

  • Vekové Rozpätie: Narodenia~24 Mesiacov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: Európa certifikované (CE)