Kingmagic Quantum Bender 2.0 božej Moci Quantum Bender John T. Listy Mince Kúzla Magic Rekvizity Magické Hračky
Kingmagic Quantum Bender 2.0 božej Moci Quantum Bender John T. Listy Mince Kúzla Magic Rekvizity Magické Hračky
Sku: g118049
(0 Recenzie)
Novinka

€15.25 €16.05

Popis:

Kingmagic Quantum Bender 2.0 božej Moci Quantum Bender John T. Listy Mince Kúzla Magic Rekvizity Magické Hračky divák píše jej iniciály na požičanej mince. Účinkujúci má na mince na jeho ruky. Jeho druhej strane je pomalý krútenie pohybu okolo mince...a mince VIDITEĽNE začína ohýbať. Podpísané, ohýbané minca spadne do divák je otvorené ruky pre kompletné vyšetrenie. To je jej pôvodné mince. To je ohnutá. Určite ohnuté! Ultimate Povesť Maker pre Kúzelník, Illusionist, Mentalist alebo psychické Zabávač. Horná Línia Tajné Mince Ohýbanie Zariadenie. Požičanej mince sa zdá, VIDITEĽNE sa ROZTOPIA! Odborne a presne vyrobené z najvyššej kvality z nerezovej ocele pre celoživotné používanie. Quantum Bender 2.0 zákrutách halierov, nickels, dimes, štvrtiny a veľa cudzích mincí. Práca je ukončená a vy ste čistí dlho pred účinnosťou dokonca sa zdá, začína! Svetovej povesti maker. Vykonávať kdekoľvek a kedykoľvek, aj obklopený! Žiadne mince prepínače! Ich PODPÍSANÉ mince zdá sa VIDITEĽNE ohýbať! No jacket required. Žiadne rukávy potrebné. Žiadne špeciálne oblečenie nevyžaduje. Žiadne vleky. Č reset! Žiadne problémy. Navrhnuté pre použitie v reálnych situáciách. Necháva diváka s lucky suvenír budú mať navždy. Quantum Bender zmesi v perfektne s tým, čo už používate vo vašej zákona! Top odborníci súhlasia s tým, že toto je najlepší mince ohýbanie zariadenia na planéte! OBDOBIE! Akonáhle si kúpite magic rekvizity tu, som sa poslať vám produkty výučby videa e-mailom, ak ju budete potrebovať!!!

Platby

1.Akceptujeme Viazaný, Visa, MasterCard, visa, Moneybookers, Western Union, ect. ako spôsob platby iba. A rýchlu platbu je veľmi vítané.

2. Všetky platby musia byť potvrdené. (Poštovné a fakturačné adresy sa musia zhodovať).

Doprava

1.Zvyčajne, budeme loď položky do 2-5 dní po obdržaní platby.

2.Dodacia lehota a Poštovné:

----Máme loď položky podľa Arimail parcely predvolenom nastavení, je to zadarmo poštovné neúčtujeme. V normálnom stave, to bude trvať asi 10 až 30 pracovných dní prostredníctvom Arimail doručenie balíka. Pre niektoré krajiny alebo vidieckych oblastiach,to môže trvať trochu dlhšie vzhľadom k menej frekvencia leteckej spoločnosti a kontroly cez vlastné.

----Ponúkame expresné ako EMS/DHL. V normálnom stave, bude to trvať približne 3-7 pracovných dní prostredníctvom expresné doručenie. Ak chcete expresného doručenia, prosím, kontaktujte nás, budeme caculate poštovného pre vás, alebo si môžete overiť Poštovné a Balenie pre referenčné účely.

3.Budeme si vybrať vhodný dodanie acoording do vašej krajiny, ako usilovať sa o najrýchlejší a spoľahlivú prepravu vašej objednávky.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku po uplynutí 30 dní po tom, čo sme vyslať svoje registračné objednávky, prosím, kontaktujte nás. Budeme pomáhať, aby si skontrolujte dodacie informácie a vyriešiť problém za vás.

5.Prosím, láskavo oznámenie, že kupujúci musia byť zodpovedný za (v prípade,) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností.

Ruturn/Rufund

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je kupujúceho .

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,

PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

1.Naša spätná väzba je pre nás VEĽMI dôležité. Máme pocit, ako by ponúkame 5 hviezdičkové služby a my by sme veľmi ocenili 5 star rating na vašu spätnú väzbu. Sme vždy vrátiť pozitívnej spätnej väzby aj pre vás! Ak si z nejakého dôvodu myslíte, že ste nemali 5 star transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu tak, aby sme mohli situáciu vyriešiť. Ďakujeme!

2.Sme tu pre vás! V mimoriadnom prípade výrobok je chybný, budeme viac ako šťastní zariadiť výmenu alebo vrátenie peňazí.

3.Ak máte akýkoľvek problém, o naše produkty alebo vašej objednávky, prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Dáme vám odpoveď do 1-2 pracovných dní. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PRED tým, než nás neutrálne spätnú väzbu alebo negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: hliníkové ohýbačky, bruce lee hračka, lego futurama bender, bender prípade, bender robot, tričko mužov futurama bender, futurama, quantum, bender, bender futurama.

  • Názov Značky: Kráľ Magic
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Pestrá Prop
  • Upozornenie: len pre hrať magic
  • Vekové Rozpätie: Grownups
  • Materiál: Kov
  • Veľkosť: One Size
  • Pohlavie: Unisex
  • Funkcie: Ulica
  • Výkon Formulár: Etapa Magic
  • Je Návod Súčasťou: Áno
  • Číslo Modelu: G0627

Súvisiace produkty