Seagate Internej Jednotky Pevného Disku 4TB kamerový HDD 5900 RPM SATA 6Gb/s 3,5-palcový 64MB Cache ST4000VX007 HDD Pre Bezpečnosť
Seagate Internej Jednotky Pevného Disku 4TB kamerový HDD 5900 RPM SATA 6Gb/s 3,5-palcový 64MB Cache ST4000VX007 HDD Pre Bezpečnosť
Sku: g118108
(3 Recenzie)
Novinka

€85.27 €123.57

Popis:

Dohľad optimalizácia špecializované HDD, presné kalibrovanie sa môže realizovať všetko-počasie, prevádzka, vysoká v dohľadu pracovné zaťaženie. Ideálny pre dohľad DVR, NVR, a SDVR.

Funkcie:

Ideálny pre dohľad DVR, NVR, a SDVR.

Podpora pre každý systém až 8 jednotiek(4TB nad 8 jednotiek) a každá jednotka podporuje 64 kamier.

7*24 pracovného režimu a stredný čas medzi poruchami(MTBF) s 1 milión hodín.

Špecializujeme dizajn pre pracovné vyťaženie 180TB za rok, čo je 3 krát podporu ploche disku.

Minimalizovať spotrebu tepla a vibrácií, a tak zlepšiť dlhodobú spoľahlivosť pevného disku.

Precízne naladený na vysokej zápis dohľadu záťaž.

Dohľad optimalizácia špecializované HDD, presné kalibrovanie sa môže realizovať všetko-počasie, prevádzka, vysoká v dohľadu pracovné zaťaženie.

Špecifikácie:

Výrobca: Seagate

Model: ST4000VX007

Pevný disk typ: Dohľad HDD (pevný disk)

Veľkosť pevného disku: 4TB

Form factor: 3.5 palcov

Hardvér rozhranie: SATA 6Gb/s

Max udržateľného rýchlosť prenosu: 190MB/s

Spinning rýchlosť: 5900 ot / MIN

Cache pamäť: 64 mb

Podpora fotoaparát: Až 64

Položka veľkosť: 14.5 * 10 * 2.5 cm / 5.70 * 3.93 * 0.98 v (L * W * H)

Položka hmotnosť: 616g / 1.357 Lb

Zoznam Balíkov:

1 * Dohľad HDD

FAQ:

Riešenie pre zavedenie pevných diskov mimo 2.2 TB.

Väčšina starých systémov postavený pred 2011 mať tradičné BIOS POČÍTAČA. Tento typ BIOS používa Master Boot Record (MBR). MBR ho môžete definovať disku s kapacitou až 2,2 TB. Operačné systémy Windows, ktoré boot z MBR sú preto obmedzené na 2,2 TB za MBR. Ako 3TB disk v legacy BIOS a Window system budú potrebovať DiscWizard ovládač zariadenia pre prístup k plnej kapacita 3TB disk. Dve oblasti bude potrebné, pretože MBR obmedzenia. Ovládač zariadenia montuje kapacity predovšetkým 2,2 TB s iným MBR ktorý sa pozerá na systém ako druhý virtuálny "fyzickej" zariadenia.

GUID Partition Tabuľky (GPT), je možné definovať jednotky väčšie ako 2,2 TB. Môžete použiť GPT dnes na akejkoľvek Windows 10/ 8.1/8/7 a Vista systém ako non-zavedenie údajov na jednotke. Systém Windows môže len zavedenie oblasť GPT na nový typ s názvom BIOS systém UEFI.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Štítky: pevný disk, 4tb hdd, pevný disk, 8087 sata, oneplus opravy, s video, nas hdd 8tb, HDD, 2 tb, hd.

  • Hmotnosť(Vrátane Balenia): 626g
  • Aplikácia: Monitorovanie
  • Názov Značky: Seagate
  • Veľkosť: 3.5"
  • Rýchlosť: 5400-7200rpm
  • Položka Stav: Nové
  • Rozhranie Rýchlosť: 6GB/S
  • Druh: Plochu
  • Štýl: HDD
  • HDD Kapacita: 4TB
  • Číslo Modelu: ST4000VX007
  • Typ Rozhrania: SATA 3.0
  • Package: Áno
  • Kód: C2873-4TB
  • Pamäť: 64MB

Súvisiace produkty