1.25 mm 10000pcs AISI 316 Nerezovej Ocele, Ložiskové Guľôčky Stupeň 100 ( AISI316 )
1.25 mm 10000pcs AISI 316 Nerezovej Ocele, Ložiskové Guľôčky Stupeň 100 ( AISI316 )
Sku: g118203
(0 Recenzie)
Novinka

€22.35

Popis:

Stav 100% Zbrusu Nový

Skladom Áno

Lopta s Priemerom 1,25 mm

Lopta Materiál AISI 316 Nerezovej Ocele

Množstvo 10000 KS

Trieda 100

Povrch Kolo A Vysokej Dokončiť

Tieto austenitickej typu AISI 316 nerezovej ocele gule majú najvyššiu odolnosť voči korózii medzi štandardné nehrdzavejúcej ocele nami ponúkané v dôsledku toho z Ni & Mo, môžu odolať kyselina sírová componds. Oni tiež ukázať dobrú húževnatosť. B všetkým sú uvedené v passivate stave.

Aplikácie zahŕňajú: Špeciálne ložiská, čerpadlá a ventily, aerosólové a rozdáva postrekovačov, potraviny, papierenský, chemický, gumy, vojenské, textilného priemyslu, fotografické zariadenia, lekárske nástroje, recirkulačné gule, atramentové kazety, telo šperky, rýchlo spojky, letectva a kozmonautiky.

Veľmi dobrá odolnosť voči korózii s ohľadom na organické látky, dobrá odolnosť voči niekoľko silných kyselín (octová, fosforečné, kyselina sírová) a na morskej vody. Sú vystavené korózii a štrbinovou korózii v prítomnosti hot chlorid riešení a stres korózii, keď teplota prekročí 60°C. Im nebude brániť v kontakte s chlorovodík a fluorovodíková, kyseliny, lúčavke kráľovskej, železo a horčík chloridy.

Tvrdosť: STUDENEJ PRACOVAL (HRC 25-39, štandardných)

Min Drvenie Zaťaženie: 600K

Pevnosť v ťahu: na 180 000 PSI

Hustota: 0.290 LBS/CU V

Gule sú šetrné k životnému prostrediu non-jedovaté. Prosím, byť istí, používať!

Doprava po celom svete. Váš tovar vám bude dodaný do 24 Hodín, platby prijímajú. Položky sú bežne dodáva, že deň, ak je platba prijatá pred 17:00, pondelok thru piatok. Prijaté platby po 17:00, v piatok bude odoslaný nasledujúci pondelok. Máme loď položky denne, aby sa zabezpečilo rýchle dodanie.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba znamená pre nás všetkým. Nechajte nám spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím voľne pred odchodom spätnú väzbu. Budeme robiť všetko úsilie na vyriešenie problémov a poskytnúť vám skvelé riešenie.

Väčšie objednávky viac ako 10 000 KS, alebo potrebujete iné ocele kritériá, iné priemery ako v rozpätí od 0,3 mm ~ 60 mm, prosím, kliknite na tlačidlo teraz! Radi by sme prijať všetky otázky a uspokojiť každého zákazníka s vysoká kvalita, dobrá cena a rýchle dodanie!

Štítky: aisi krása vlasov, AISI VLASY, guľkové ložisko z nerezovej ocele, aisi parochňu, falošné vlasy, synthet parochňu, ložisko nmb, 689 ložisko, medveď z nehrdzavejúcej ocele, aisi krásy parochňu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tvrdosť: HRC 18~26
  • Materiál: AISI 316 Nerezovej Ocele
  • Tvar: kolo Loptu
  • Aplikácia: Fotografické zariadenia, rýchlo spojky, papiera, potravín a zdravotníckeho priemyslu
  • Názov Značky: elephrun
  • Číslo Modelu: 1.25 mm

Súvisiace produkty