48 v 1 Tiger Kľúča Nástroje 360 Stupeň Univerzálny Kľúč Račňový S Spline Skrutky Torx Kľúč Nábytok autoservis Kľúč ručného Náradia
48 v 1 Tiger Kľúča Nástroje 360 Stupeň Univerzálny Kľúč Račňový S Spline Skrutky Torx Kľúč Nábytok autoservis Kľúč ručného Náradia
Sku: g118746
(1 Recenzie)
Novinka

€11.80 €14.75

Popis:

Členenie Položka Opis

48-v-1 Tiger Kľúč! Funkcie: Kombinuje 48 nástroje do jedného. Otočná hlava a rotujúce úpravy umožňujú nájsť veľkosť, ktorú potrebujete rýchlo a jednoducho v akomkoľvek uhle. Pracuje s spline skrutky, 6-bod, 12-bod, Torx, námestie a aj poškodené skrutky. Je schopný kliknite na uhle 45 stupňov, aby sa tieto ťažké dosiahnuť, matice a svorníky. Detaily produktu: Rozmery Produktu 1.9 x 1,8 x 10 cm Package zahrnuté: 1 tiger kľúča(vytlačené plastový obal)

Položka Obrázky

Tipy

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Ako zanechať spätnú väzbu? Pozitívna spätná väzba (5 hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité,pls myslieť dvakrát pred odchodom spätnú väzbu.Pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba,budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a pls nám dôverujú.

Štítky: bionic kľúč, pätica spline, kľúč torx, račňový uťahovák, 360 nástroj, trochu račňový uťahovák, univerzálna zásuvka kľúča vysoká, služby ručné náradie, rachet nastaviť, tiger kľúča nástroj.

  • Materiál: Chróm-vanádiová Oceľ
  • Funkcie: Bionic
  • univerzálny maticový kľúč: tiger kľúča
  • Druh: pätica kľúča
  • Názov Značky: JWYT GADGET
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty