Letné auto sedacia podložka priedušný poťah mat pre Auto Dodáva So Špeciálnymi bling kamienkami
Letné auto sedacia podložka priedušný poťah mat pre Auto Dodáva So Špeciálnymi bling kamienkami
Sku: g119029
(0 Recenzie)
Novinka

€14.28 €17.85

Popis:

1Pc Odolná priedušná Interiéru Vozidla Kryt Sedadla Vankúše Pad Mat opierkou / volantu kryt pre Auto Dodáva So Špeciálnymi bling Dizajn

Špecifikácia Výrobku Názov :Bling Priedušná Sedáku Materiál : vysoko kvalitný ľad hodvábna tkanina pre podušky; krátke niť s plnou drahokamu na volant, kryt a kryt lakťovej opierky. Značka : ViaYa Veľkosť: volantu kryt je 38 cm; predné sedadla je 47*47 cm cca. Zadný sedák má dve siezes pre konkrétny typ. 125 cm*47 cm ALEBO 134cm*47 cm. prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Farba : Čierna Balenie Obsahuje: čo ste si vybrali Funkcie 1. Dobrý vzduchovej priepustnosti, osobnosti textúrou dizajn 2. Jednoducho čistiť, keď škvrny vyskytujú, odolné voči Opotrebovaniu vozidla autosedačky mat 3. Jednoduchá inštalácia, Stačí dať samostatné späť vankúš a sedáku spolu a opraviť ju. Univerzálne Použitie na väčšinu automobilov Materiál je kvalitný a odolný, Keď je potrebné vyčistiť, prosím, použite obrúsky drhnúť, nepoužívajte práčku. Dizajn je dobrý pre vodičov zdravie, Len sa nemusíte starať o to. Prosím, uistite sa, že veľkosť je vhodný do vášho modelu auta pred nákupom. Neváhajte, kontaktujte nás, prosím. Vaša spokojnosť je náš prvoradý záujem. akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte nás.

Štítky: podprsenka, m4 rádio, podprsenka bezdrôtové, veľké fm vysielač, rám kia, podprsenka ice hodváb, bezšvové podprsenky, hodváb drôt, bling auto, podprsenka hodváb.

  • Materiál: Ice hodváb priedušná textílie
  • Náplň: Polyester
  • Názov Modelu: Summber Nastaviť
  • Názov Značky: ViaYa

Súvisiace produkty