USB Nabíjacej Stanice, Zobraziť Želanie Univerzálny Odnímateľný 6 Portov Dokovacia Stanica, 51W 5V 10.2 Stojan, Držiaky Držiteľ Nabíjačky.
USB Nabíjacej Stanice, Zobraziť Želanie Univerzálny Odnímateľný 6 Portov Dokovacia Stanica, 51W 5V 10.2 Stojan, Držiaky Držiteľ Nabíjačky.
Sku: g119105
(0 Recenzie)
Novinka

€17.00

Popis:

Viac Nabíjačku USB Stanica (3*2.4 a 3*1A výstupné porty) s vstavaným-in prepäťová ochrana zariadenia pre jednodňové plnenie zabezpečiť konečný bezpečnosť pre vašu rodinu. Stabilný a Bezpečný:Tento USB nabíjacej stanice má CE, FCC, ROHS Certifikáty. Vstavaný vysoko kvalitného PVC, medený drôt,Premium Obvody s viac-napätie, viac-prúdu a ochrana proti skratu. Na gumovú základňu tento mobilný telefón dokovacej stanice, má dobrú priľnavosť na organizovanie všetkých zariadení a predchádzanie všetkým z pošmyknutia von. Každý port tejto viacerých zariadení, nabíjací dok rozpozná presne napätie požiadaviek pripojeného zariadenia a zápasy výkon pre bezpečné a rýchle nabíjanie. Hrebeň stánku, dock, a stanice boli inovované. Nie len desktop nabíjačka, už 6-port nabíjačku stanice môžu byť odstránené z prípadu a stojan, stáva nezávislým, USB-nabíjanie hub. Ideálny pre domáce i cestovné využitie. Prichádza s šikovný IC, 6 Slotov a 6 portov USB pre nabíjanie priamo z viacerých zariadení. Čisté a Usporiadané:Tento Nabíjací Stojan Organizátor Nie viac preplnená šnúry. Nie je potrebné pripojiť banda z nabíjačky do zásuvky pre každý telefón a tablet, ktoré vlastníte. Tento kompaktný, elektronika nabíjacej stanice, udržuje všetko na jednom mieste - elegantné, čisté a usporiadané.

Popis Produktu

Prečo si vybrať Zobraziť Želanie 6-Port, Odnímateľný Nabíjacej Stanice?

Zjednotiť Dizajn,US Patent

Vybrali sme každý komponent a prvok opatrne.Každý detail wasmeticulously navrhnuté tak, aby zabezpečili aperfect, vysoko kvalitné skúsenosti.

Vyrobené z odolného, ktorý sa ľahko čistí, pogumovaných base.

Kompaktný dizajn vyhovuje väčšine miest, kým ešte je schopný obsluhovať viacero zariadení.

Aby váš život jednoduchšie a pohodlnejšie!

Organizovanie a nabíjanie smartfónov, tabletov a iných zariadení v elegantné a riadnym spôsobom, na pracovnej ploche alebo v protismere. Všetky diely sú navrhnuté tak, aby sa ľahko čistí.

Je to ideálne riešenie pre vaše rodiny plnenie potrieb.Bolo by tiež vynikajúcou voľbou forthe stoly rušnej odborníkov, zamestnancov prestávku, izby, atď.

Špecifikácia:

Materiál: ABS+PC

Vstup: 100-240V (50-60HZ)

MAX Výstup:5V 10.2

Veľkosť:7.5 palcov(L) ×5 cm(W) ×1.2 cm(H)

Čistá Hmotnosť: 560 g

Kompatibilita:

Apple: iPhone 7, 7 Plus, 6S Plus, 6, 6 Plus, 6, 5S, 5C, 5, SE, 4S, 4, 3, iPad Mini, iPad, iPod

Samsung: Galaxy S6 okraji Plus, S6 okraj, S6, S5, S4, S3, S2, Note 2, Poznámka Blackberry: Playbook, Pochodeň

HTC: Jeden, SV, Leták, Inspire 4G, Pocit, Prvý, Túžba

Motorola: Droid, Motorola Razr,

Nokia: Lumi

LG: Optimus, Ludic

Google: Nexus

A o veľa viac

V slove, to je všeobecne kompatibilné s iOS a Android zariadenia, vrátane smartfónov a tabletov.

Balenie Obsahuje:

1 x 6-port USB nabíjacej stanice (base)

7 x odnímateľný usmerňovačov toku

1 x napájací kábel

1 x užívateľská príručka

Štítky: dock stanicou pre apple hodinky, dock stanica notebook, stôl hub, dock stanica hp, stojan nabíjačku ios, charg stanice, ceruzka zvárač, thule, bamboo dock station, nabíjačka stolná.

  • Nabíjačka: No
  • Magnetické: No
  • Má Reproduktor: No
  • Kompatibilné Značky: Univerzálny
  • Použitie: stôl
  • Materiál: ABS
  • Číslo Modelu: JH-UD06
  • Názov Značky: Zobraziť želanie

Súvisiace produkty