1305MM E52 Bumblebee Elektrické Závodný RC Čln Model AUTA Trupu Iba HOBBY Hobby Modrá TH13491
1305MM E52 Bumblebee Elektrické Závodný RC Čln Model AUTA Trupu Iba HOBBY Hobby Modrá TH13491
Sku: g119196
(1 Recenzie)
Novinka

€612.21

Popis:

"Naše RC SÚPRAVA modely lodí sú hobby triedy, je Trup, ALE NIE ÚPLNÁ. očakávame, že našim kupujúcim sa s schopné montáž tohto člna. Chýba manipulačné schopnosti bude mať za následok zníženie vašej spokojnosti nákup a montáž lodí. Vhodný pre ľudí s manipulačné schopnosti Nie je vhodný pre ľudí bez záujmu pre montáž na lodi. SÚPRAVA znamená, že je len dobre maľoval prázdne sklenené vlákno TRUPE, žiadne diely sú zahrnuté. Potrebujete opraviť mount rada vnútri lode a načítať všetky vaše vlastné elektronické alebo diely motora do tohto auta a budete musieť urobiť nejaké rezanie a leštenie pracovných miest. SÚPRAVA je vhodná pre pokročilých hráčov, ktorí sa zručný manipulačné schopnosti, inak to bude veľmi ťažká vec pre vás. ※Položka Stav: Nové, ak potrebujete mi na upgrade vašej lode, môžeme pomôcť. ※Špecifikácie: Názov: E52 Bumblebee Trup Materiál: Vlákno Sklo Trup Veľkosť:1305*360*220 mm Farba: Modrá

※Doprava Politiky:

1, Sme loď, na NÁS, CA, UK, FR, DE, RU, AU, JP, Väčšina Krajín EÚ. Ak sa nachádzate v inej krajine, prosím, kontaktujte ma pre prepravu detaily, pred nákupom.

2, Kupci z Izraela, Brazílie a Južnej Ameriky, Blízky Východ, prosím, kontaktujte predávajúceho za dopravu, pretože možno niekedy nemôžeme loď vašej krajine, pretože prepravné obmedzenia.

3, Doprava trvá 8-22 pracovných dní.

※Návrat Politiky:

Sme len chcú vysporiadať s vážnymi kupujúceho, keď si nemyslím, že môžete zvládnuť túto trupu, prosím, nekupujte to a obráťte sa na predajcu prvý.

Ak vaša loď mám nejaký problém, a prosím, kontaktujte ma, pomôžeme vyriešiť, a sme veľmi dobre oboznámení s týmto produktom a mohli viete, ako opraviť rozbité trupu alebo vnútorné časti.

Prosím, nenechajte jednoducho otvoriť vrátiť žiadosť na eBay, keď zistíte problém, že bude viesť do bad predávajúci výkon, pomôžeme, ďakujem!

※MEDZINÁRODNEJ KUPUJÚCI VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE,

Dovozné Clá, Dane a Poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné náklady, Tieto náklady sú kupujúci zodpovednosť. Môžeme však pomôcť, aby sa zabránilo to, prosím, kontaktujte.

Prosím, informujte sa u vašej krajine vlastný office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou alebo biding.

eBay cezhraničný Obchod napájaný ChannelEffect

Štítky: dt rc čln, rc, rc truck, loď pvc, model lode, rc čln, rc lode auta, bumblebee transformovať, veľké rc trupe, hobby nástrojov na modelovanie.

  • Materiál: Laminát
  • Štát Montáž: Nezmontované Auta
  • Vekové Rozpätie: > 14 rokov
  • Funkcie: Diaľkové Ovládanie
  • Druh: Člnov A Lodí
  • Názov Značky: DTRC
  • Dizajn: Čln
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Diaľkové Ovládanie: No

Súvisiace produkty