AAA Kvality, 5 Režimov Dvojité Watch Winder s Tichým Japonský Mabuchi Motorových Fraxinus mandshurica Rupr Drevo Hnedý Zamat Interiéru
AAA Kvality, 5 Režimov Dvojité Watch Winder s Tichým Japonský Mabuchi Motorových Fraxinus mandshurica Rupr Drevo Hnedý Zamat Interiéru
Sku: g119222
(0 Recenzie)
Novinka

€84.61 €169.21

Popis:

JQUEEN Watch Winder JQUEEN watch winder je dobre známe watch winder výrobcu, vyrábame každý watch winder s veľkou inšpiráciou pre dizajn a prvotriedna kvalita materiálov. Až miliónov ľudí z viac ako 20 krajinách, použite JQUEEN watch winder každý rok. Ak ste sa Snažia nájsť spoľahlivé watch winder značky, s pochýb o tom, že je JQUEEN. Ultra-tichý Japonský motor Premium eben dreva dokončiť Prispôsobí rôznym hodinky remienok / reťaze veľkostí Jednoduché použitie(Multiple rotation nastavenia: v smere hodinových ručičiek, v smere hodinových ručičiek, alebo striedavý) Môžu byť prevádzkované buď STRIEDAVÉ napätie alebo dve AA batérie(vhodný pre vonkajšie použitie) Každý watch winder si kúpiť napájaný profesionálne JQUEEN technologický tím, Jednoduché ovládanie Päť program nastavenia, jednoduché ovládanie: Režim 1: Stop 2: Otočiť 2 minúty v smere hodinových Ručičiek. Zvyšok na 6 minút. Opakujte. Režim 3: Otočte 2 minút proti smeru hodinových Ručičiek. Zvyšok na 6 minút. Opakujte. Režim 4: Otočiť 2 minúty v smere hodinových Ručičiek, Zvyšok na 6 minút; Otáčať 2 minút proti smeru hodinových Ručičiek, Zvyšok na 6 minút. Opakujte. Režim 5: Otočiť 5 minút v smere hodinových Ručičiek, Otočiť 5 minút v Protismere otáčania hodinových Ručičiek; Opakujte vyššie na 3 hodiny, Zvyšok pre 9 hodín.Opakujte. Chrániť Váš zdravý Spánok JQUEEN watch winder použiť upgrade mabuchi motora, ovládanie únavné hluku menej ako 5 db, dať váš infantilné spánku. Vhodné pre Všetky Veľkosti Hodiniek Bez ohľadu na to, žien malej veľkosti alebo mužov nadrozmerné hodinky, mechanické automatické watch winder je schopný ho udržať. Interiér s vysokou kvalitou PU vankúše, viac luxusné, premium a exkluzívne. A anti-magnetické dizajn robí svoje hodinky bezpečnejšie v watch winder box. Nádherné Spracovanie 100% handmade s 68 postupy Farba proces potrebovať viac ako 30 dní na dokončené. Použitie plexiskla, ochrany životného prostredia klavírny lak a prenos pomocou medených armatúr. Jeden gramofón s PU mäkké sledovať vankúše, hladké, atmosféru a kvalitu s high-grade. To je perfektný darček pre vašu rodinu a priateľov na festival (Vianoce, deň Vďakyvzdania, Valentín, Deň otcov) alebo Výročie.

Popis produktu

♪ Hodinkové remienky sú stroje, ktoré udržujú self-navíjanie automatické hodinky spustený, keď nie v použitie. Oni sú populárne, nevyhnutný nástroj pre zberateľov hodiniek. Automatické hodinky použiť mechanické pohyby, poháňa rotor alebo hmotnosti, ktoré využíva gravitácia a neustále v pohybe zápästia. Udržiavaním sledovať fungovanie, winder tiež drží to mazané zatiaľ čo uložené. Môže účinne protiprachová.

Hlavné Funkcie:

►21 Režimy Inovovaná verzia

Maselex watch winder má 5 Smere otáčania režimy(VYPNUTÝ, v smere hodinových ručičiek, proti smeru hodinových ručičiek, striedavý smere/proti smeru hodinových ručičiek , 6 hodín-oneskorený štart) a 5 sa Zmení Na Deň (650-750-850-1000-1950) nastavenia ,v kombinácii 21 režimy celkom ,riadený 2 gombíky, aby sa vaše hodinky beží presne.

►Pohodlie a Veľmi Bezpečné

Prístroj uľavuje od zberateľov hodiniek toho, aby vietor a nastavenie deň/dátum ich self-navíjanie automatické hodinky. Mechanické hodinky by mali byť zrušené denne zostať v dobrom stave.

►Anti-Magnetické Dizajn

Izolované PU kožené dekorácie sa používa pre interiér eliminovať magnetization a chrániť váš milovaný sledovať. Vo vzdialenosti asi 5 CM takmer nezistiteľný.

►Výber perfektný Darček

Je ideálny pre osobné použitie, tiež môže byť darček na Vianoce/Výročie/Matka/Otec/Narodeniny/Valentína darček.

Jednoduché Inštrukcie:

Krok 1: Dajte si pozor na vankúš.

Krok 2: Pripojte adaptér a zapnite napájanie.

Krok 3: Vyberte programy program gombík spínač, 10 režimy sú k dispozícii.

Zoznamy balíkov:

1* Watch winder

1* AC Adaptér

1* Čistiacou Handričkou

1* Užívateľská Príručka

Štítky: lurcogos hodinky, tester hodinky, okno watch winder, fosílne mužov, mabuchi, jw quartz, mabuchi motora, 4 watch winder, jaseň, módne hodinky.

  • Položka Dĺžka: 18cm
  • Batérie: Podpora
  • Materiál: Drevo
  • Moc: AC adaptér/Batérie
  • Položka Šírka: 18cm
  • Číslo Modelu: 5S120EW
  • Skladovanie: 2+0
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Výška: 20cm
  • Položka Hmotnosť: 2300g
  • stav: Nové značky s
  • Motorové: Ultra-tichý Japonský motor
  • Hluk: Veľmi celkom
  • Interiér: Black velvet
  • Pracovné Režimy: 5 režimov

Súvisiace produkty