Teramila Butterfly Design Hrubé Tablelcoth Bielizeň Čipky Obrus Obdĺžnikový Jedálenský Stôl Kryt Štvorcový Pre Domáce Stranu Plášťa
Teramila Butterfly Design Hrubé Tablelcoth Bielizeň Čipky Obrus Obdĺžnikový Jedálenský Stôl Kryt Štvorcový Pre Domáce Stranu Plášťa
Sku: g119332
(1 Recenzie)
Novinka

€8.96 €17.92

Popis:

Zavedenie Nového Výrobku

Vhodné pre obdĺžnikové/kola/oválne/štvorcový stôl,počítač, pracovný stôl,plášť, konferenčný stolík, gauč handričkou,teapoy,čajový stolík,jedálenský stôl, chladnička, nočné skrinky, počítač, TV kryt a tak ďalej.

Výber Farieb

Farba a dizajn sú klasifikované číslo produktu.Prosím, vyberte si produkt, číslo, budeme loď z obrus podľa čísla produktu.

Veľkosť Produktu

9 rôznych veľkostiach, ktoré sú k dispozícii,sú 120*120 cm,140*140 cm,100*140 cm,120*160 cm,140*160 cm,140*180 cm,140*200 cm,140*220 cm,140*250 cm. Veľkosť si môžete prispôsobiť podľa vašich jedálenský stôl, konferenčný stolík,konferenčný stôl,počítač, písací stôl'size,Prosím kontaktujte zákaznícky servis na prispôsobenie rôznych veľkostí obrus, ktoré potrebujete. Prosím, aby 1-3 cm chyba v dôsledku rôznych oceňovacích metód, ďakujem

Streľba Zobraziť

Upgrade vašej kuchyni stolík, jedálenský stôl, Čaj stôl formou bufetu alebo tabuľka s týmto luxusné obdĺžnik obrus. Veľký výber pre Svadby, Narodeniny, Párty, Baby Sprcha, Jedlo formou Bufetu, Hostiny, Vďakyvzdania a Vianočná Večera.Nielen tento produkt dodajú eleganciu na stole, to je tiež skvelý darček pre vzácnych ľudí

Zobraziť Podrobnosti

Vyrobené z vysoko kvalitného hrubé bavlna, ľan tkaniny, s bezproblémovou stavby, ktoré nebudú jednoducho boja.Bezšvové jeden kus dizajn robí tabuľka kryt proti vráskam,nosenie, odolný a trvanlivý.Bavlnená posteľná bielizeň obrus je farbená s high-kvalitné farby, ktorý má dobré farbivo fixáciu a nie je jednoduché zmiznúť.

Motýľ vzory a čipky strane na bavlnená posteľná bielizeň textílie pridať krásu na váš stôl.Obdĺžnik obrus môže byť použitý na vnútorné alebo vonkajšie, ako je kuchyňa, obývacia izba, jedáleň, terasa, záhrada, party, Vianoce, nový rok, atď. Tento elegantne zariadené obrus pridá kúzlo na váš jedálenský stôl.

Materiál: 55% ľan,45% bavlna.Vysoko kvalitné bavlnené obliečky materiál je špina-dôkaz, priateľské k pokožke,priedušná a Eco-friendly vytlačené.Na obrus, je mäkké a pohodlné na dotyk, a ťažká váha a módny dizajn sa môže opakovať použité a nebude sklzu z tabuľky a rozpadne ľahko po umytí.

Umývanie pokyny

Jednoduchá starostlivosť:Odporúčame ručné pranie s nízkou teplotou, alebo studenej vody. Nie, bielenie a ležal na suchu.Na zmršťovanie z bavlny, ľanu tkanina je riadené na úrovni okolo 3%-5%, preto sa nemusíte obávať, veľkosť stále príliš malé po umytí.

Rozdiel vo Farbe

nepatrné farebné rozdiely môžu existovať kvôli svetlá, kamery a rôzne nastavenia obrazovky.nájdete skutočný tkaniny farby

Kupujúci Čítanie

FAQ: Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup? Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: cridet karty; moneybooker; T / T); western union,atď Otázka: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky? Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov? Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme! Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo 's veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka! Doprava: Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 15-45 pracovných dní. Čas dodania (Ak je doprava meškanie, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty.) Dodacia lehota nie includs dovolenku a pracovných dní. Vráti Služby: Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, keď dostanete balík, kontaktujte nás prosím do 10 dní, vrátený tovar. Vrátený produkt sa nedá umyť.(Prepravné náklady hradí kupujúci). Ak sú kupujúci, vrátený tovar príčiny, ktoré ovplyvňujú naše ľajšie produkty, sme sa nebude dať vo vratných. Ak nám poskytnete vrátenie produktov, môžete mať produktu. Budeme skúmať príčinu tovaru.Ak predávajúci dôvodov, vyberieme čiastočné vrátenie sa na vás!Ak je dôvodom spôsobené kupujúcim, nebudeme vám vrátime peniaze ! Kúpiť Čítanie: pri nákupe tovaru v našom obchode a zaplatiť úspešne , pošleme vám produkt. Ak produkt ešte v tranzite, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty.Alebo nás kontaktujte na vyriešenie problému pre vás. Prosím neotvárajte sporov, ktoré nerieši problém. Ak dostanete produkt je poškodený alebo nevyhovujúce veľkosť, prosím, kontaktujte nás vrátený tovar. Podporujeme obchodu tovar vrátiť. Keď dostanete výrobok, prosím, dajte nám 5-hviezdy spätnú väzbu ,, keď ste nám, 5-hviezdy spätnú väzbu. budeme vám zľavu pri nákupe v našom obchode nabudúce.Ak ste sa nám dať menej ako 5 hviezd spätnú väzbu , budeme complainted na konci.

Štítky: čierna čipka obrus, plášť tabuľka, pvc obrus, obrus, módny stolík, čierna červená košeľa, trendy oblečenie bavlna, grafický tablet kryt, obrus tabl, pvc tabuľka kryt reštaurácia.

  • Materiál: Bielizeň
  • Priadza Počítať: 10S
  • Číslo Modelu: 01D05
  • Veľkosť: Multi-size
  • Funkcia: Hrubé,Adiabatic,Eco-friendly tlačené
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Na mieru: Podpora
  • Položka: Bavlnená Posteľná Bielizeň Obrus
  • Rezanie chyba: O 1-2cm
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Použitie: Banquet
  • Technológia: Hustota 48X36
  • Vzor Typ: Motýľ
  • vzor: Motýľ
  • Názov Značky: TERAMILA
  • Veľkoobchod: Podpora
  • používané: Pre Obdĺžnikové Kolo Oválny Stôl,Počítač, pracovný Stôl,Plášť Mesa,ATĎ
  • veľkosť konverzie: 1 cm=0.394 palec
  • Technics: Tkané
  • Štýl: Americký Štýl

Súvisiace produkty