22" Nevyfarbené realistické Bábiky Súpravy, Silikónové spanie Bábiky s Handrou a častí Tela, DIY Novorodenca Bábiky pre Chlapcov, Dievčatá
22" Nevyfarbené realistické Bábiky Súpravy, Silikónové spanie Bábiky s Handrou a častí Tela, DIY Novorodenca Bábiky pre Chlapcov, Dievčatá
Sku: g119487
(0 Recenzie)
Novinka

€19.57 €24.45

Popis:

Funkcie:

● Materiál: Mäkké vinylové hlavu, plný končatín, veľmi, veľmi mäkké a skutočný dotyk, ľahko vykoreniť vlasy.

● DIY: Táto položka je nenatreného prázdne bábika súpravy, nie je hotový, bábiku. Môžete DIY a ručné to realistické bábiky súpravy do znovuzrodené dieťa .

● Použitie: Používa sa na darček k narodeninám, deti playmates, Vianočný darček pre vaše deti alebo vašich milovníkov a tiež kolekcia kolekcia milovníkov a tak ďalej.

● Veľkosti: hotové bábiky veľkosti je asi 56 cm/22 inch.

● Návrh: Táto bábika súpravy sú skutočné realisticky navrhnutý podľa rozmerov a podrobnosti o skutočné dieťa. S nechty, mierne otvorené ústa, sladký úsmev,

kožné záhyby, gestá a prst tvarov, že deti by mali mať, a prírodné otvorenie nohy. Perfektný dizajn, pochádzajúci z reálneho života.

● Poznámky: Obrázky hotových bábiku len pre vašu informáciu, môžete napodobniť tieto hotové bábika, alebo aby unikátny bábika podľa vašich vlastných preferencií.

Špecifikácie:

Materiál: Vinárske

Veľkosť: 56 cm/22 palcov (Cca)

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1Pcs x Hlavu

2 ks x Zbrane

2 ks x Nohy

1Pcs x Látkové telo

Štítky: skutočný bábika real, baby doll npk, bábika auta reborn, maľované reborn bábiky časti, formy reborn bábiky auta, silikónové bábika súpravy, reborn, pán bábiky, reborn bábiky baby súpravy, reborn bábiky kremíka.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: reborn bábiky

Súvisiace produkty