4PCS NAIERDI Otočné Kolieska Kolesá 1.5" / 2" Ťažkých Mäkký Gumový Valček Nábytok Kolieska S Brzdou pre Platformu Vozíka
4PCS NAIERDI Otočné Kolieska Kolesá 1.5" / 2" Ťažkých Mäkký Gumový Valček Nábytok Kolieska S Brzdou pre Platformu Vozíka
Sku: g119549
(2 Recenzie)
Novinka

€12.65 €23.88

Popis:

- 11.77 - 6.68 - 9.08

Funkcie: 1.Pevne postavený, veľmi robustný pre nábytok. 2.Otočná 360 Stupňov: Bežať hladko, na poschodí a bez ďalších hluku. 3.Dvojité Guľôčkové Ložiská: Maximálne zaťaženie na dvojitý valec: 60CM/80 KG. 4.S Brzdy: Môže zastaviť koleso otáča a celú zostavu revolving, ľahko zamknúť/odomknúť. 5.Skvelé Funkcie: Môže byť použitý pre mnoho všeobecné účely aplikácie vnútri alebo mimo. 6.Ľahko prispôsobiť, štvorcová doska s otvorom na skrutka alebo skrutka na aplikáciu, Ideálny pre širokú škálu použitia, od DIY pre priemyselné aplikácie (domácnosti, školy a obchody). 7.Môžete napríklad použiť na skrinky, vozík, stôl, počítač, pracovný stôl, skriňa, zásuvky, pohovka-posteľ, palety, nábytok, malé stroje, police, atď. Špecifikácie: Celková Výška: 75mm Kolieska Priemer: 40 mm(1.5") / 50 mm(2") Upevňovacia Doska Veľkosť: 51 x 72 mm Otvorom pre Skrutku Rozteč: 11 x 8 mm Koliesko Typ: obyčajný ložiská Materiál: Kov + Soft TPR Gumy nosné(za jeden kus kolesa): 1.5 palce: 60CM 2.0 palcový: 80 KG balenie Obsahuje: 4 x Kolesá s Box MAX FLEXIBILITU A BEZPEČNOSŤ Otočný o 360°, Je to dobré pre prepravu svetlý nábytok a zobrazí ticho ŤAŽKÝCH LOŽISKÁ Dvojité guličkové Ložisko Maximálne zaťaženie na dvojitý valec: 60CM/80 KG. VYSOKÁ KVALITA DUAL ZAMYKANIE Môže zastaviť koleso otáča a celú zostavu revolving, ľahko zamknúť/odomknúť. TPR Mäkkej Gumy Bežať hladko, na poschodí a bez ďalších hluku.

PLATBY: - akceptujeme všetky hlavné platobné metódy, vrátane Úschovy, Alipay, T/T, Paypal, Západ Únie,a Kreditnú kartu a tak ďalej. DOPRAVA: - tovar bude dodávaný do 2 dní po vašej platby prijaté. - Akceptujeme dropshipping objednávky,môžeme tovar poslať na váš zákazník. - Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo vlastné poplatky alebo dane. - SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. - Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. (Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) - Ak uprednostňujete iné spôsoby dopravy, prosím neváhajte a kontaktujte nás, veľmi pekne vám ďakujem. (Poznámka: môže sa vyskytnúť ďalšie poplatky, ako sú express), Kontaktujte nás: - Ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím, neváhajte nás kontaktovať. - Ak potrebujete objednať viacero položiek, poteší, dajte nám vedieť ako prvý. Ponúkame vám niektoré zľavu. - Prosím, neváhajte a pošlite nám e-mail alebo kontaktný Golstroj.sk, ak máte nejaké otázky na platobné spätnú Väzbu: - Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, nám dať 5 hviezd. - Ak máte akékoľvek otázky, prosím, kontaktujte nás, a my sa vám ozveme skôr. (do 24 hodín)

Štítky: Koliesko, otočné koliesko, zlato ricínový kolesá, taška vozíka, veľké roller-koliesko, ženské kolieska, rim, spálňa furnitur, kolieska vozíka, rulety príslušenstvo.

  • veľkoobchodná zľava: Prosím, kontaktujte nás
  • Priemer Kolesa: 40 mm(1.5") / 50 mm(2")
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Koliesko-005
  • Materiál: TPR Mäkkej Gumy
  • Drop Ship: prijať
  • Upevňovacia Doska Veľkosť: 51mm x 72 mm
  • Doprava Zadarmo: Prosím, kontaktujte nás
  • Názov Značky: NAIERDI
  • Nosná: 60-80 kg
  • Druh: Univerzálny Ťažkých Otočné Kolieska, Nábytkové Kolieska