Krátke Ľudské Vlasy, Parochne s Ofinou Brazílsky Celý Stroj Parochne Pixie Strih Rovno Parochňu pre Ženy Remy Vlasy
Krátke Ľudské Vlasy, Parochne s Ofinou Brazílsky Celý Stroj Parochne Pixie Strih Rovno Parochňu pre Ženy Remy Vlasy
Sku: g119844
(4 Recenzie)
Novinka

€30.27 €59.35

Popis:

❤ Obchod sa do Zväzkov

Získajte Ďalšie Zľavy Predám 3 ks Získať Extra 5% zľava Predám 5 ks Získať Extra 8% zľava

❤ Čo je Podrobnosti?

Názov Značky : Doores Vlasy Parochňa Typ:Plný Manchine Parochne Textúra : Rovné Farba : Prírodná Čierna Čipky Voľba Veľkosti:Priemer Lengh : Ako Obrázok Vlasy Kvality:Prírodné,Mäkké,Lesklé

❤ Čo je Parochňa Vyzerá?

❤ Láskavo Pripomína

1.Prosím, nepoužívajte žiadne P. O. BOX. adresa, tento balík môže byť stratené alebo nemôže byť dodaný. 2.Prosím, použite Fyzická adresa obsahuje číslo izby a správne telefónne číslo, a uistite sa, že je tu niekto, že prihláste sa pre balík "Dovolenka na dvere", tento balík môže stratil na vysoké riziko. 3.Odporučíme u opustiť svoje správne telefónne číslo. pre lodnej kontakt. 4.Vzhľadom na bezpečnostný problém, ktorý je stále viac a viac ťažké sa v nejakej oblasti, NIE sme ZODPOVEDNÍ za balík stratil v týchto prípadoch: a. Doručovacia adresa nie je jasné, alebo zle, DHL nebude schopný nájsť. b. Nikto sa môcť prihlásiť na balíček a DHL nechať na dvere, balík ukradnuté c. Podpísané niekto neviete, čo znamená škodlivý ukradnuté

❤O Spätnú Väzbu

Budeme veľmi ocenili, ak u nás nechať 5 hviezdičiek POZITÍVNE ohlasy so 4-5 obrázky. Váš dobrý prehľad je veľké povzbudenie pre náš ťažko pracujúcich zamestnancov. Z vďačnosti vám zašleme $5 späť.Ak nie ste spokojní s položku, ktorú dostal, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Chceli by sme pracovať s u spoločne vyriešiť akýkoľvek problém.

❤Popredajný Servis

Ak u nepáči vlasy a chcete sa vrátiť to,prosím, kontaktujte nás v čase. Budeme poskytovať dobré služby-MIESTNE bez NÁVRATU vám pomôže vrátiť balíka. To je všetko na vás Chrániť.

❤Ostatné Služby

My môžeme dodať ďalšie služby uvedené nižšie: 1.Veľkoobchod. Poskytneme vám zoznam produktov a wholesaling cenu,ak ste práve otvorené obchodné,môžeme tiež poskytnúť vám tieto obrázky a videá, ak potrebujete. 2.OEM. Sme dlhú históriu továrne,aby sme mohli produkovať vlasy, ako budete potrebovať. 3.Package/Caps/Kartu, Takže 4.Zákazkové Objednávky. Môžeme prispôsobiť parochne, ako čipky uzavretie parochňu/čipky čelnej parochňu/360 čipky čelnej parochňu/krajky ľudské vlasy parochňa v štruktúre, ako hodvábne rovné/telo vlna/kinky kučeravé/hlboké kučeravé/kinky afro kučeravé/kinky rovno.A rovnaké v zväzky a uzávery.Ak potrebujete biger spp alebo small cap na parochňu alebo inej farby,prosím neváhajte a kontaktujte nás na Golstroj.sk správy.

Štítky: vlasy ľudské parochňu, brazílsky parochňu, parochňa krátke slučky, malajzijská parochňu, parochňa, fialová lacefront parochňu ľudské vlasy, parochňu pre mužov, veľké úplné čipky parochne, bang ľudských parochňu, čipka nešmykľavými box vrkoč parochňu.

  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Textúra: Rovné
  • Vhodné Umiera Farby: Tmavšie Farby Len
  • Názov Značky: doores
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vlasy Kvality:
  • Parochňa Typ:
  • Farba Vlasov:
  • Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť
  • Materiál Triedy: Remy Vlasy

Súvisiace produkty