30pcs/veľa Náhradných pre iPhone 8 7 plus 8G 8P 7G 7P Predná Kamera Modul Blízkosti, Svetelný Senzor Flex Kábel Časti
30pcs/veľa Náhradných pre iPhone 8 7 plus 8G 8P 7G 7P Predná Kamera Modul Blízkosti, Svetelný Senzor Flex Kábel Časti
Sku: g120354
(2 Recenzie)
Novinka

€89.28

Popis:

Vlastnosti: Typ: Pre 8G 8Plus Predná kamera flex Vysokej Kvality,Testované po jednej pred odoslaním, funguje perfektne. Rýchle lodnej dopravy v rámci 48hours,s Sledovacie Číslo. (okrem sviatkov a víkendu ) Výborná po-predajný servis.Prosím, kontaktujte nás na akékoľvek otázky. Prosím, pridajte si Náš obchod k Obľúbeným Obchode ! Budeme aktualizovať NOVÉ položky a dať Nejakú Zľavu väčšinou ! Vďaka !

Kontaktujte Nás: Sme Veľkoobchod Všetkých Častí , kontaktujte nás Prosím na Golstroj.sk správy pre väčšie objednávky. Vďaka ! V rovnakom čase, môžeme diskutovať a zdieľať priemyslu, výrobky a najnovšie situácie. Spôsob platby a Dopravy: akceptujeme platbu Escrow ! My len loď na Golstroj.sk Adresu Len , Prosím, uistite sa, že adresa v Golstroj.sk je správne ! Pre ruský kupujúci prosím zanechať meno a priezvisko , Vďaka ! Golstroj.sk Štandardná Doprava Golstroj.sk Premium Doprava Čína Príspevok Obyčajný Malý Balík Plus Čína Príspevok Registrované Air Mail Hong Kong Post Air Mail E-Paket , DHL , EMS , FedEx spätná Väzba: Po zobrazení produktov a spokojní, prosím, dajte nám 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ďakujem vám veľmi pekne! Vaša odozva je veľmi dôležité. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím na prvý raz. Odpovieme vám do 24 hodín.

Záruka a Vrátenie:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každého zákazníka . Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, majte všetky pôvodné položky nepoškodený v re-predajného podmienkou pre vrátenie tovaru.Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite. Ďakujem za prečítanie!

Štítky: flex kábel google, flexibilný snímač, rada mi 9, základná doska xiao mi a2 lite, iphone ci časti, Fotoaparát, čelný fotoaparát iphone 7, huawei p30 lite doska, iphone 6s 8 predná kamera, iphone, 8 reproduktorov sietí.

  • Názov Značky: Jfphoneparts
  • Číslo Modelu: pre iphone 8g 8plus
  • Použitie: Fotoaparát Na Prednej Strane
  • Kompatibilný Model iPhone: IPHONE X
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značky: Apple iPhone
  • Dizajn: BAR

Súvisiace produkty