Zegarek męski Šport Muži Hodinky GUANQIN Zafír, Mechanický Automatický Pohyb Mesiac, Týždeň, Dátum, Zobrazenie Svetelný reloj deportivo
Zegarek męski Šport Muži Hodinky GUANQIN Zafír, Mechanický Automatický Pohyb Mesiac, Týždeň, Dátum, Zobrazenie Svetelný reloj deportivo
Sku: g120454
(3 Recenzie)
Novinka

€163.24

Popis:

Zadarmo Vracia Služby :

Drahý priateľ, sme TOP50 core merchant v Golstroj.sk sledovať priemysel , sme sa podieľali na bezplatné miestne vrátiť servisný plán vyvinutý Golstroj.sk . Kupujúci zo 16 krajín ako sú Spojené Štáty , Canda , Austrália , veľká Británia, Francúzsko , Španielsko, Nemecko , Rusko , Brazília,Izrael ,Južná Kórea, a Saudská Arábia, spojené arabské emiráty,Poľsko, Holandsko a Taliansko , môžete vychutnať bez návratu služby bez dôvodu do 15 dní po obdržaní tovaru . Môžete sa vrátiť tovar na sklade zriadený Golstroj.sk vo vašej krajine, ak sa vám nepáči to, ak si vyberiete "Easy miestne vracia" ,môžete využiť bezplatné prepravné služby , nemusíte míňať peniaze , prosím, uisťujeme vás, aby objednávky ! pekný deň!

16181

- Názov značky: GUANQIN - Case materiál:316L Nerezovej Ocele - Pohyb: Mechanické automatické movet. - Vodotesný: 3Bar (30 M) - Band:316L Nerezovej Ocele - Dail priemer:44 mm - Dail hrúbka: 12 mm - šírka Pásma:20 mm - Hodinky dĺžka: 20 cm - Odolné voči otrasom - Luminous - Multi-function:zobrazenie týždňa, mesiaca zobrazenie, zobrazenie kalendára

3Bar nepremokavé

Ako sa zachovať hodinky

1. Náhodnej klope mali vyhnúť. 2. Vyhnite sa priamemu kontaktu s rozpúšťadlá, čistiace prostriedky, parfumy, kozmetické výrobky a pod. ,, pretože môžu poškodiť náramok, veci alebo tesnenia. 3.Nechcem vytiahnite koruny silou . 4.V smere hodinových RUČIČIEK. Prvýkrát na seba, musíte vietor až hodinky 30 kolesá smere hodinových ručičiek, na zabezpečenie bežnej prevádzke hodiniek. Nemám plnú natahovat, plná vetra až ľahko znížiť sledovať život. 5. Nechcem vystaviť svoj vodotesné hodinky horúcej vody,pary, šampón alebo mydlo, atď. nepoužívajte mokré ruky nastaviť čas ,nemám na prevádzku pod vodou . 6.Aby sa zabránilo pohybu, magnetické, neumiestňujte ho v blízkosti magnetické zariadenia, ako napríklad reproduktory, Televízory a mobilné telefóny. 7.O remienka:pre kovové náramky a pre všetky prípady, používať zubná kefka s mydlovú vodu z vodovodu a mäkkou tkaninou na sušenie. pre kožený remienok . Vyhnite sa kontaktu s vodou a vlhkosťou, aby sa zabránilo zafarbenie a deformácie. Vyhnúť sa dlhodobej expozície slnečným žiarením, aby sa zabránilo farbu z vyblednutiu. Nezabudnite, že koža je priepustná! Preto zabráňte kontaktu s mastných látok a kozmetických výrobkov.

Vodotesné hodinky možno zhruba rozdeliť do troch kategórií, ktoré je každodenný život nepremokavé, každodenný život enhanced nepremokavé a potápanie vodotesný. Nepremokavé koeficient hodinky môžu byť uvedené v tabuľke,vezmite prosím na vedomie, že 50M odolnosť proti vode neznamená, môžete ho použiť na 50 metrov od vody . Nie kontakt prostriedkom a iné chemikálie, kontaktu s morskou vodou, prosím, okamžite umyte hodinky s vodou, aby sa zabránilo chemické zvyšky erózie na hodinky.

Nie dostať vašej objednávky

Vážení priatelia, ďakujeme vám za vašu podporu, zvyčajne pošleme na objednávku do 5 dní po zaplatení. Zvyčajne uvidíte vašej objednávky je logistika informácie po pošleme vám ho do 7 dní. Ak nie je možné zistiť akékoľvek informácie v 7 dní, kontaktujte nás čoskoro. Ak vaša objednávka boli stratené na ceste , môžete otvoriť spor rozhodnúť VRÁTENIE peňazí LEN , požiadať o vrátenie platby. Ak príkaz nebude stratené, to len uviazol na ceste a nemá žiadne logistické informácie aktualizovať po 30 dňoch, by ste lepšie otvorený spor a požiadať o vrátenie platby prvý.

Si môžete objednať

Keď si svoju objednávku, ale nechce to nič viac, alebo nie sú spokojní. Kupujúci zo 16 krajín sa môžu tešiť na " zadarmo návrat politiky , môžete mať šancu na SLOBODNÝ NÁVRAT, aby sa miestne skladu po tom, ako dostanete to do 15 dní.

Recenziu

- Sme milý a poctivý predajca. A dúfam, že si svoje nákupy v mojom Golstroj.sk obchod. - Ak sa vám páčia naše služby a produkty, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili. - A ak máte akékoľvek otázky, alebo problémy, neváhajte a kontaktujte ma pred zanechať akúkoľvek spätnú väzbu. - Vaša spokojnosť je náš cieľ.budeme kontrolovať každý pozemok pred pošleme vám ho von. - Sme vždy zamerať sa na svoj pozemok, keď je na ceste k vám, ak sa nemôžete sledovať to ,prosím, kontaktujte nás . - Prosím, nenechávajte žiadne negatívne(3 hviezdičky) alebo neutrálne spätnú väzbu(1-2 hviezdy), alebo otvoriť akýkoľvek spor na Golstroj.sk bez komunikácie. Sme presvedčení, že problém vyriešiť za vás. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: londýn longines, cnc hodinky, guanqin človek pozerať, hodinky longines, movado logo, muži hodinky, guanqin hodinky, guanqin, ciga dizajn hodiniek, diy japonský sledovať pohyb.

  • Kapela Dĺžka: 20 cm
  • Boxy & Prípadoch Materiál: Papier
  • Prípade Tvar: KOLO
  • Dial Materiál Okna Zadajte: Sapphire Crystal
  • Prípad Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Spona Typ: Náramok Spona
  • Prípade Hrúbka: 12 mm
  • Názov Značky: guanqin
  • Číslo Modelu: 16181
  • Štýl: Móda & Bežné
  • Dial Priemer: 44 mm
  • Pohyb: Automatické Self-Vietor
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: 3Bar
  • Šírka Pásma: 20 mm
  • Kapela Druh Materiálu: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Položka Druh: Mechanické Náramkové Hodinky

Súvisiace produkty