AD5933 Impedancia Converter Analyzátora Siete Modul 1M Sample Rate 12bit Rozlíšenie Meranie Odporu
AD5933 Impedancia Converter Analyzátora Siete Modul 1M Sample Rate 12bit Rozlíšenie Meranie Odporu
Sku: g120512
(1 Recenzie)
Novinka

€29.13 €36.42

Popis:

Zdôrazňuje:

AD5933 je impedancia prevodník s 1M vzorkovacia frekvencia a 12bit rozlíšenie. Integruje ADC, DSP a DDS, a môže priamo výstup reálnej a imaginárnej časti impedancia sa meria. Modul zlepšuje proti zaseknutiu schopnosť a test presnosti systému, a má lepšie prenosnosť.

Parametre: [Meno]: Impedancia Analýza AD5933 DAC [Size]: 50mm * 50mm [Napájacie napätie rozsah]: 6-9V Čip charakteristiky: *Programovateľné peak-to-peak budiace napätie s maximálna výstupná frekvencia 100 kHz *Programovateľné Frekvencia Skenovania Funkcie a Sériové I2C®Rozhranie *Frekvencia rozlíšenie: 27 bitov ( *Impedancia rozsah merania: 1kΩ až 10MΩ *100Ωto 1 kΩimpedance možno merať ďalšie okruh *Vnútorný teplotný snímač (±2 °C) *Vnútorných Hodín Systému Možnosti. *Fáza funkcia merania *presnosť Systému: 0.5% *Napájacie napätie: 2.7 V až 5.5 V *Teplotný rozsah: - 40 °C~ + 125°C *16 pin SSOP package Poznámka: čip funkcie sú len pre výberu používateľa odkaz. Non-modules mať túto funkciu. Balík obsahuje: modul *1 PDF schematické*1+STM32F103RCT6*1 :kontaktujte, Prosím, zákaznícky servis po kúpe, budeme posielať informácie o module do vašej schránky.

O Elecdemo:

Elecdemonded v roku 2015 , Elecdemo je dobre zavedené technológie spoločnosť, ktorá integruje dodanie , R & D , prodund predaj , podporujúcimi látkami , franšízy , prispôsobenie a hromadné nákupy . Zaviazali sme sa k provid našim zákazníkom s najlepšie elektronické funkčný modul produkty za najnižšie ceny . Máme profesionálny dizajn a výroba tím providecustomer služby, aby sme pomohli našim zákazníkom výrazne zlepšiť efektívnosť rozvoja,učiť a výskumu.

O Transpiráciu:

1. Globálne doprava, (s výnimkou niektorých countriesand APO/ francúzskej polynézie)

2. Dovozné clá: poplatky nie sú zahrnuté v theprice alebo náklady na dopravu. Colné poplatky sú zodpovednosť kupujúci.

3. Ak zásielka nie je doručená do 30 dní. prosím, kontaktujte nás. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

O Doručenie:

1. Budeme spracovanie objednávky v čase, keď je platba potvrdená. V dôsledku rozdielov v zásob stav a čas, budeme vybrať loď z nášho prvého skladu pre rýchle dodanie.

2. Sme len poslať na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

3.Služby tranzitný čas je poskytovaná dopravcu, s výnimkou víkendov a sviatkov. Doba dodania sa môže líšiť, a to najmä na dovolenke.

O Záruku:

1. výrobcovia obmedzené warrantyon chybné položky(s výnimkou položiek damagedand/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo je podporená 3 mesiacov záruka

2. Obraz zobrazí sa uskutočňuje v reálnom čase, ale v dôsledku rôznych výrobných šarží, thecolor môžu byť rôzne. Obrázok je len orientačný, a skutočný objekt je subjectto posledným z nich

3. Chybné položky sa musia vykazovať a reurned v záručnej dobe(ak je to možné,v pôvodnom obale,

4. Ak vlastnosti výrobku nezhodujú reklamu, budeme znášať všetky náklady na dopravu.

O Spätnej Väzby:

1. Ak ste spokojní, prosím zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, sme veľmi poctení, receivea štedrý skutočné hodnotenie a fotografie, th !!!!

2. Za akýkoľvek výrobok alebo doprava problémy, kontaktujte nás, prosím, pred otvorením spor orleaving akúkoľvek spätnú väzbu/záporná spätná väzba, budeme sa snažiť vyriešiť problém untilyou sú spokojní.

Vráti a Náhrady:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a nebudete sa schopní vrátiť od dátumu prijatia after30 dní. Ak má položka vo vlastníctve ste pre viac ako 7 dní, bude to považované za usedand nebudeme vrátiť alebo vymeniť. bez výnimky! Návrat poštovné náklady sú theresponsibility z buver.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, musíte nám poskytne shippingtracking číslo.

3. Ak je vrátiť sa, prosím kontaktujte nás vopred, pomôžeme vám ho vyriešiť. Ak to nie je možné besolved on-line, budeme akceptovať vašu vrátiť a vrátime sa k vám.

Štítky: ne555 frekvencia modul, 192 khz prevodník, 2003 ic, ad5933 hodnotenie rada, prehovoriť na usb, toslink, ad5933, tda2003, snímač modul mq135, ad5933 modul.

  • Typ Príslušenstva: Impedancia Konvertor
  • Názov Značky: ElecDemo
  • Kompatibilné s: ad5933
  • Veľkosť: 50mm*50mm
  • Napájacie Napätie: 6-9V

Súvisiace produkty