200 Ks Jedinečné Kreatívne Svadobné Zdvorilosti Strany Darček k Narodeninám Tlačidlo Tvarované Kovové Fľaše, Otvárač na Pivo Otvárač Abridor De Garrafa ZA1032
200 Ks Jedinečné Kreatívne Svadobné Zdvorilosti Strany Darček k Narodeninám Tlačidlo Tvarované Kovové Fľaše, Otvárač na Pivo Otvárač Abridor De Garrafa ZA1032
Sku: g120703
(0 Recenzie)
Novinka

€85.02

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné. To môže byť použitý ako cool tlačidlo reťazca a tiež fľašu openner. Typ: Pivo Otvárač/ prívesok Materiál: Zliatiny Zinku Príležitosti: Bar, Kuchyňa, Denné Veľkosť: 9,5 x 2.3 x 0.7 cm/ 3.74" x 0.9" x 0.27" (Cca.) Poznámka: v dôsledku faktorov, ako je napríklad zobrazenie pixelov, tak tam môže byť trochu farebný rozdiel. Z dôvodu rôznych metód merania, môže byť 1-3 cm z povolený rozsah chyba.

Budeme bežne spracovávať objednávky do 24-72 hodín, ale my nemôžeme zaručiť dodacia lehota vzhľadom na rôzne vlastné zákony a medzinárodné mailov. Prosím, aby takmer 4 týždne, doprava dni pre medzinárodné dobierku. Poskytujeme tiež urýchlené služby pre medzinárodné objednávky. A ak potrebujete rýchlu prepravu, kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete získať pomoc. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti to.

Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore ? nepleťte si ich pre ďalšie poplatky za dopravu. Nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc. Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaký problém.Snažíme sa odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné.

Štítky: telefón, tablet nepremokavé, pripravený čepeľ, tlač meč, hunter t tričko, shiruba, yee, camiseta savage, kanye west pulóver, xiao cool čierne, harajuku vody.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: ZA1032
  • Kovové Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Druh: Otvárače
  • Otvárače Typ: Otvárače Na Fľaše
  • Názov Značky: ETRSUNTECH

Súvisiace produkty