Nové Preskúmať Vedeckých Okulára 68 stupeň Extrémne Široké Pole Nepremokavé 1.25 palcový 24mm Argón-Nenapraví vstupn modul emd Nátery
Nové Preskúmať Vedeckých Okulára 68 stupeň Extrémne Široké Pole Nepremokavé 1.25 palcový 24mm Argón-Nenapraví vstupn modul emd Nátery
Sku: g12088
(0 Recenzie)
Novinka

€119.03

Popis:

Pomocou pokročilých dizajn, kombinácia nízka disperzia a vysoký index lomu optické sklá, a trvanlivé viacvrstvových nanášanie náterov, Skúmať Vedecké 68° Series™ Argón-Nenapraví Nepremokavé extrémne široké pole okuláre sú optimalizované na výrobu vysoký kontrast, vysoké rozlíšenie, a superior ploché pole vlastnosti. Vizuálny efekt týchto okulárov s ich dlhý očný reliéf a ich 68° zrejmé oblasti je naozaj plné ponorenie skúsenosti. 68° Série okuláre prísť s snímateľný a skladací mäkké silikónové gumy eyecup pre pohodlie pozorovateľa a ako skúsený astronómovia vedia, oko pohodlie je kritický, keď sa snaží dodržiavať na vizuálne limity ďalekohľad.

Ochrana pred Vonku - Tým, že okulár telo Argón-nenapraví, nepremokavé okulára vnútorné prvky zostávajú nedotknuté ako deň boli zmontované.

Argón atómy sú "väčšie" ako to, že Dusíka a preto je menej pravdepodobné, že "únik" alebo difúznym použitím, najmä ich cestu cez upchávky počas životnosti okulára. Atómový polomer Argón je väčší ako Dusík tým, 0.13 angstroms a má väčšie spoločenstva pre atómovú objem o 11,2 kubických centimetrov/molekuly. Argón má tiež vynikajúce inertness vs Dusíka (t. j. tvorí málo alebo žiadne chemické zlúčeniny s inými prvky), ktoré zamedzuje nežiaduce účinky s okulára súčiastok, a preto sa predlžuje životnosť vnútorných komponentov, a tiež zabraňuje chemických reakcií s inými elementárne kontaminantov, ktoré môžu byť zavedené cez oslabený tesnenie. A, nakoniec, pretože Argón je menej vodivého tepla ako Dusík, Argón chladí pomalšie, čím sa tlmiace účinky prudkým zmenám teploty optika.

Zapečatené, suchom prostredí, je odolný voči zahmlievaniu vnútorných a nečistôt ako huba rastie medzi prvky objektívu. Naše nepremokavé okulára je ľahšie čistenie, a nie je tam žiadne riziko čistiaci roztok prechod z hornej časti objektívu a presakujúca okolo okrajov, aby sa v pasci medzi prvkami. Aby sa uistili seal testujeme každý okulár v jeden meter vody na 30 minút.

68degree Okulára 24 mm Špecifikácie: Ohnisková vzdialenosť 24 mm Dĺžka 75.6 mm Šírka 56.2 mm Hmotnosť 11.6 oz; 329g Barel Veľkosť 1.25" Očný Reliéf 18.4 mm Poli Zastaviť Priemer: 27.2 mm

Balík obsahuje:

1 X 68 stupeň Okulára 24 mm

Štítky: polemaster android, astrophotography fotoaparát, celestron x cel lx, telescop, barlow okulára, 82 okulára, haier, es okulára, jednotné ww2, 2 palcový okulára.

  • Číslo Modelu: Preskúmať Vedeckých 68 stupeň 24mm
  • Názov Značky: PRESKÚMAŤ VEDECKÝCH

Súvisiace produkty