4 KS Sada Bábiky Oblečenie Oblečenie, Oblečenie+taška+jeden páry topánky pre 18" palcové American Doll a08
4 KS Sada Bábiky Oblečenie Oblečenie, Oblečenie+taška+jeden páry topánky pre 18" palcové American Doll a08
Sku: g121540
(1 Recenzie)
Novinka

€13.60

Popis:

Ideálne sa hodí pre všetky Americké Dievča,Madame Alexander veľkosti bábiky cca 18" vysoký Všetky šaty sú vyrábané ručne a kvalitné,100% Zbrusu nový Balík obsahuje: 1 ks oblečenie(šaty+taška+jeden páry, topánky) pre 18" Americké Dievča Bábiku . (Bábika Nie je v cene,oblečenie, ako obrázky) skvelý darček pre vaše deti ,vašich priateľov a seba,

O poštovné Máme Loď Na celom Svete.Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa zhoduje s adresou, ktorú by ste chceli, aby sme loď. USA: Všetky pozemky do USA bude dodaná prostredníctvom USPS do 6 až 15 dní, s sledovacie číslo. RUSKO: Všetky pozemky na RUSKO bude dodaná v Číne Príspevku v rámci 10-25 dní s sledovacie číslo. Ostatné Krajiny: Všetky pozemky s výnimkou USA/RUSKO bude dodaná v Číne Príspevku Registrovaný leteckou Poštou v rámci 25-45 dní s sledovacie číslo.

Poznámka : Prosím, láskavo pochopiť, že súčasťou môže byť oneskorený o nejaké neočakávané situaction ako zlé počasie,dovolenku, alebo sú v držbe ciel.Ak balík nie je dorazí do času doručenia.Prosím, kontaktujte nás a my vám ponúkneme spokojní riešenie.

Štítky: m18 palcový bábiky oblečenie, 18-palcové veľkoobchod bábiky oblečenie, kohls 18-palcové bábiky oblečenie, bábika 18-palcové bábiky oblečenie, zviera bábika topánky, americké kone, topánky, american doll deky, american doll dno, americký členková obuv, 18-palcové bábiky oblečenie šatníka.

  • Druh: Príslušenstvo
  • Rozmery: 45 cm
  • Materiál: Handričku
  • Pohlavie: Dievčatá
  • BJD/SD Atribút: Príslušenstvo
  • Mfg Poradové Číslo: Móda