Prvok SF M600AA Mini Scout Svetlo Led Taktická Baterka Nerf EX400 BK Príslušenstvo
Prvok SF M600AA Mini Scout Svetlo Led Taktická Baterka Nerf EX400 BK Príslušenstvo
Sku: g121571
(2 Recenzie)
Novinka

€34.00

Popis:

[xlmodel]-[custom]-[47883]

[xlmodel]-[custom]-[8888] Opis

CREE R2 LED produkuje 200 lúmenov oslepujúci bielym svetlom a

pokračuje výrobu na úrovni svetlo pre viac ako o 70 min

Takticky switchingThe druhá generácia tlak aktivovaný prepínač pásky

Bezpečne pripisuje akékoľvek Mil-Spec Picatinny rail v sekundách

Napájaný 2 * AA alkalické batérie alebo nimh dobíjacie

FARBA: ČIERNA

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[custom]-[47790]

[xlmodel]-[custom]-[47790]

[xlmodel]-[custom]-[47790] sa Vám Bude Páčiť ...

Prvok je svet-trieda výrobca, že robí dielov a príslušenstva pre airsoft zbrane a všetky súvisiace produkty v medzeru na trhu. Najlepšie známy pre jeho nápady generácie, navrhovanie koncepcií a výrobných techník Prvok bol dôsledne usilovať o najvyššej kvality za konkurencieschopné ceny. Výmenou za jej úsilie, Prvok bol neustále chválil medzi jedny z najviac profesionálnych zákazníkov. S maximálne úsilie, konečným cieľom Prvku je dodať najlepšie možné produkty dostupné na trhu.

o nás

Guangzhou Shang Tai Fang International Trading Co. Ltd., (Prvok), založená v roku 2011 na rozvoj, aby sa stal super hunter Športové príslušenstvo predávajúci v Číne. sme flexibilné odrôd športové produkty pre našich zákazníkov po celom svete. ako to naozaj je. už sme sa zamerali na Lovec Športové Okres na 9 rokov. v prvých dňoch sme pracovať ako obchodník v Čínskej populárne Taobao nakupovanie stránky. úprimne nasledovala najdôležitejšia zásada kvality výrobku. produkt naše produkty pokrývajú prvok, a ZTAC dvoch značiek, prvok odrody odroda patrí svietidlá, zameraná zrkadlo, googlu, doplnky, atď. upozorňujeme, akýkoľvek problém sa dá vyriešiť s pomocou našej komunikácii. kontaktujte nás prosím najprv pred rúti do otvoreného sporu alebo nechajte nám negatívna spätná väzba. prosím milovať naše úsilie, a my sa budeme snažiť uspokojiť vás. platba 1. Plná platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní. 2. AIipay je náš preferovaný spôsob platby, akceptujeme aj rôzne platby, T / T, Western union. doručovanie 1. väčšina balíky s dopravou zdarma sú odosielané ePacket alebo Golstroj.sk úradný spôsob dodania. 2. Ak potrebujete produktov naliehavo, prosím, kontaktujte nás, ak chcete zmeniť spôsob dopravy, DHL, alebo iné express a zaplatiť náklady na dopravu. návrat politiky 1. Ak sa chcete vrátiť alebo vymeniť prijaté položky, môžete sa obrátiť na nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. 2. vrátený tovar musí byť udržiavaný v pôvodnom stave. ak nie sú ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Ak nie sú ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Štítky: čierne nerf súpera, taktické moduly gadget vojenské, lampa element, pištoľ nerf, nerf špirála, taktické gadget, nerf, qhx nerf blaster, rival nerf blaster, mini z.

  • Názov Značky: Z-TAC
  • Číslo Modelu: EX400

Súvisiace produkty