NOVÉ 2021 POC Biela Cyklistické Šortky Podbradník Gél Pad Cyklistické Šortky Spodnej Lete priedušné Cyklistické Krátke Nohavice
NOVÉ 2021 POC Biela Cyklistické Šortky Podbradník Gél Pad Cyklistické Šortky Spodnej Lete priedušné Cyklistické Krátke Nohavice
Sku: g121767
(0 Recenzie)
Novinka

€22.95 €30.60

Popis:

Popis Kamzík pad určené pre dlhšie dni a perforované pre rýchle sušenie Open-prúžok podbradníky pre väčšie vlhkosti wicking Reflexná na nohu 1.topy Materiál: Polyamid lycra+spandex s Talianskom MITI nohu konci 2.ploché zámok šitie 3.Dostupné Veľkosti: S / M / L / XL / XXL / 4.Náš model je 174cm,65 kg Nosenie veľkosti S O Doručenie * uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) v POZNÁMKE, ak si vykonať platbu. Všetky položky bude dodávaný do 1-7 pracovných dní po prijatí platby.

Návrat & Exchange * Ak pošleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. * Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, môžeme prijať aj svoj návrat. Kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.

Spätná väzba * Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom u nás. * V prípade, že transakcia dokončená, a budete spokojní s ňou, prosím, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás. * Pracujeme veľmi tvrdo pre vašu 100% pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. * Našou úlohou je, aby vaše nákupné byť starať-free skúsenosti. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: bib šortky gél gobike, prilba scott, bicykel poc, zámky dverí retro, čínsky visiaci zámok, poc, poc slnečné okuliare, bib šortky gél scott, kormidle poc, prilba poc.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: cyklistické nohavice s náprsenkou šortky
  • Pohlavie: MUŽI
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Položka Druh: Bib Šortky
  • Materiál: Lycra
  • Názov Značky: qtzxl
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť