Dierovanie Loptu Hruška Boxerské Vrece Reflex Rýchlosť Gule Fitness Tréning Dvakrát Konci Black Box Rýchlosť Loptu Dospelých, Športový Tréning
Dierovanie Loptu Hruška Boxerské Vrece Reflex Rýchlosť Gule Fitness Tréning Dvakrát Konci Black Box Rýchlosť Loptu Dospelých, Športový Tréning
Sku: g122110
(0 Recenzie)
Novinka

€9.34 €13.35

Popis:

Popis:

1. Flexibilné fitness helper: rýchlosť loptu okolo 30 x 20 cm / 11.8 x 7.87 palcov, elastické lano 70 cm / 28 palcov, táto rýchlosť loptu prijíma špeciálny systém zavesenia, ktorý môže efektívne cvičenie hand-eye koordináciou a rýchlosť reakcie.

2. Gumené nepriepustných močového mechúra: high-kvalitné močového mechúra je vyrobený z nafukovacie a trvanlivé gumy, ktorá môže zabrániť úniku vzduchu, aj keď je čerpaná priebežne. Okrem toho, trojité šitie švy zabezpečia, že lopta je odolnejšie a v nevýbušnom zakaždým, keď budete vykonávať.

3. Super úsek elastické lano: môže pretiahnuť až 3 m dlhé, ľahko zavesiť. To môže byť zavesená v takmer žiadne spoločné scény

4. Veciach, ktoré potrebujú pozornosť na inflácia: namočte ihlu s vodou, a potom vložte ju pomaly. Uistite sa, držať štrúdľa s jednou rukou a nenechajte štrúdľa stlačte loptu! Nafúknuť do správnej výšky, aby sa zabránilo loptu z pretrhnutiu v dôsledku nadmerného plyn.

5. Všetci-okolo speedball: vhodné pre reakcie, presnosť, obratnosť, vytrvalosť, atď. v MMA, boj, box alebo každodenný tréning.

špecifikácia:

Farba: Čierna

Zoznam:

Rýchlosť taška X1

Čerpadlo x1

Nafukovacie ihly x1

Poistný krúžok x2

Štítky: boxovacie vrece box stojan ťažkých mma, box tréner, dvojité skii taška, tašku punč, taška rýchlosť, boxerské vrece reflex bar, prenosný box stroj, fitness vybavenie boxerské, dieťa box bábika, zdvihák boxovacie vrece.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty