Plochy Fontány Mini Tiché Vnútorné Vonkajšie Vodopád Fontána Farebné Rockery Fontána Bonsai Bonsai Dekorácie S Rozprašovač
Plochy Fontány Mini Tiché Vnútorné Vonkajšie Vodopád Fontána Farebné Rockery Fontána Bonsai Bonsai Dekorácie S Rozprašovač
Sku: g122247
(0 Recenzie)
Novinka

€15.86 €22.34

Popis:

Odrážky:

1、Inovovaný Dizajn: aktualizovaná verzia pridáva atomizér, ktoré môžu osvetliť vodopád lepšia ako štandardná verzia. Na rozprašovač robí ploche vytvoriť magické vodopád atmosféru. Tiež môžete vyradiť niekoľko kvapiek esenciálneho oleja, rozprašovač je dobré pre odparovanie esenciálne oleje.

2、Vysoko kvalitné a Krásne: krytý fontána je vyrobené z vysoko kvalitnej silné živice, ľahký a pevný, ručne vyrezávané a ručne. Jedinečné a krásne plochy fontány môže zlepšiť dekorácie vášho domu a kancelárie. Vhodnú veľkosť môžete pridať farbu na každý stôl, obývacia izba, spálňa alebo kancelária stôl dekorácie.

3、Inovatívne Umelecký Dizajn: Prostredníctvom simulovaných krajiny model, môžete cítiť kúzlo prírody v fontána s rockery a stromov, vytvára pokojnú atmosféru, zmiernenie stresu a relaxáciu.

4、Nádherné Dekorácie: nádherné atomizáciu efekt robí plochy fontány ožíva, jedinečné a dokonalé. Môžete rastlinných succulents vedľa rockery a kŕmne rybky v kruhovú základňu na spodnej časti, ktorý je vhodný pre rodinnú štýl.

5、Ideálny Darček: Tento malý dekoratívne zvlhčovač ornament s vetrom kolieskom, zelená rockery a fontána vodopád nemôže byť použitá len ako ornament pre váš domov, ale aj ako ideálny darček pre priateľov.

Špecifikácie:

Materiál: živica.

Použitie: interiér dekorácie.

Konektor: NÁM plug 110V, EÚ plug 220V, UK 230V (voliteľné).

Veľkosť: cca 20 x 15 x 28 cm/5.9 x 7.9 x 11.0 palcov.

Váha: cca 1600 g/56.43 uncí.

Balenie Zoznam:

1 x Ploche Fontána

1 x LED Lampa Base

1 x Napájací Kábel

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby odchýlka 0-2 cm. Ďakujeme za pochopenie.

2. Zobrazenie kalibračných metóda je odlišná. Farba objekt zobrazený na fotografii môže byť mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na aktuálny projekt ako štandard.

3. Upozorňujeme, že výrobok je atomizing.

Štítky: voda patria fontána krytý vodopád, fontána vodopád, vnútorné fontány vodopád domov, dekor fontána, RASTLINA, NooLim, fontány vodopád, fontána mi, tabuľka vodopád, home decor.

  • Štýl: Tradičná Čínština
  • Materiál: Živica
  • Tému: RASTLINA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Drop shipping: Podpora

Súvisiace produkty