Kričí Hračka Hovorí Zvierat Jabber Loptu Jazyk Sa Stresu Zbaviť Squaking Mäkký Loptu zábavné Hračky Darček k Narodeninám pre Deti Dospelých
Kričí Hračka Hovorí Zvierat Jabber Loptu Jazyk Sa Stresu Zbaviť Squaking Mäkký Loptu zábavné Hračky Darček k Narodeninám pre Deti Dospelých
Sku: g122288
(0 Recenzie)
Novinka

€2.58 €4.24

Popis:

Kričí Hračka Hovorí Zvierat Jabber Loptu Jazyk Sa Stresu Zbaviť Squaking Mäkký Loptu zábavné Hračky Narodeniny Darček pre Deti, Zábava pre Dospelých

Odrážky: 1、Škrípanie Zvuk: Tento úžasný zvierat je ťažké dať dole, pretože to je len tak roztomilý. Stlačiť bacuľatá zvierat, aby to vystrčiť jeho jazyk. Zviera robí rozkošný škrípanie zvuk, ktorý pridáva na zábavu.

2、Výkone Strane Silu: Táto hračka je skvelé pre cvičenie strane silu, pretože jazyk a sluchové vŕzgať podporiť deti na squeeze! Je to tiež skvelý spôsob, ako zmierniť stres, pretože je ťažké to nie úsmev, keď sa hrať s ním.

3、6 Štýlov: dodáva Sa v 6 štýlov: prasa, tiger, panda, medveď, zebra, a červená panda.

4、Dekompresný Hračka: môže byť použitý ako dekompresný hračka, relaxačné hračka, prázdninový dodanie, detské párty výzdoba, Vianočný darček, Halloween dar, a holiday dodávky.

5、Sladké Tvári: Tento druh sladké tvárou hračka je snack, aby zostali spolu, takže nedovoľte, aby žiadne zvieratá cítia osamelí, prísť a zbierať je.

Funkcie:

1. To je roztomilý stolové dekorácie, ktoré si môžete jemne pretlačiť svoje telo, hravý červený jazyk vyčnievali, a ostrý zvuk.

2. Štipka vo voľnom čase môžete oddýchnuť náladu a zmierniť stres.

Špecifikácia:

Materiál: PVC, ABS plast

Veľkosť: cca 9*11 cm/3.54*4.33 v

Štýl: králik, tigrom, prasiatkom, žltá medveď, čierny medveď, medveď červená

Balenie Zoznam:

1*Squeeze Hračka

Štítky: hru sticky loptu, lopty lopta, lopty, fidget, stres, jabber, topload, zviera jazyk hračka, anime jazyk, sticky zápas loptu, zatvorte okno.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)