Šaty 2020 Morská víla Chvost s Monofin Plutvy Morská víla Cosplay Kostým Morská víla Bikiny, Plavky Dievčenské Šaty
Šaty 2020 Morská víla Chvost s Monofin Plutvy Morská víla Cosplay Kostým Morská víla Bikiny, Plavky Dievčenské Šaty
Sku: g122320
(4 Recenzie)
Novinka

€15.30 €27.81

Popis:

Najlepší Darček pre Dievčatá

Každý dievča má morská víla princezná sen. Najlepší narodeninový darček pre dievčatko, ktorí majú morská víla snov, ktoré môžu, aby sa jej sen! Aj naše PrettyGirl je Morská víla Chvost Set je veľmi roztomilé a krásne, ideálne pre 1. Morská víla tému pool party 2. Letné kúpanie a surfovanie 3.Fotografovať na pláži 4. V zime sa teší horúci prameň alebo sauna

Zoznam balíkov

5 KS: 1 * Morská víla Chvost Šaty + 1 * Podprsenka + 1 * Šortky + 1 * Garland + 1 * Náhrdelník 10PCS: 1* Morská víla Chvost Šaty + 1* Podprsenka + 1* Šortky + 1* Garland + 1* Plutvy Monofin + 1* Náhrdelník + 1* Náramok + 1* Krúžok + 1 Pár Ušných Klipy vezmite Prosím na Vedomie: nemôžeme vidieť krásny trojrozmerný efekt na obrázkoch, pretože dievčatko mala na sebe plavky a chvost s plutvy. Tak je to recommeded na objednávku plutvy spolu. Aj plutvy môže pomôcť plávať, zvýšenie nohy silu a udržiavať rovnováhu tela.

Tabuľka Veľkostí

Kvalita textílie je vysoká pružnosť pre pohodlné nosenie, môžete zvoliť veľkosť podľa deti výšky. Napríklad, ak vaše dieťa je 131-140 cm výška, môžete si vybrať Veľkosť 140. Q1 = Veľkosť Q2 = Dĺžka Chvosta Q3 = Chvost Pás Q4 = Chvost Hip O5 = Recommeded Výška

Ako Používať

1. Swimmable Ak dal Monofin daw v chvost 2. Pochôdzny, pretože v spodnej časti morská víla chvost je duté sa 3. V spodnej časti morská víla chvost môže byť Uzavretá Tlačidlá 4. Na strane morská víla chvost môžete otvoriť zips 5. Jemne ručné umývanie morská víla chvost, stláčanie prebytočnú vodu z jemne. Potom zavesiť na suché morská panna plavky.

Bezpečnosť Pripomienky

Pre zaistenie bezpečnosti, keď deti nosiť morská víla chvost s plutvy na plávanie, mali by byť vždy v sprievode dospelých osôb.

O Zásielke

Budeme posielať objednávky v lehote 3-5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak nechcete dostávať poradie v predpokladanom čase, prosím, kontaktujte nás.

O Pracovnom Čase

Kvôli rôznym pracovným časom v každej krajine, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedali v rámci jedného pracovného dňa. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás. Snažíme sa poskytnúť vám Najlepší Zákaznícky Servis.

Štítky: pre plávať morská víla chvost, útok titan, tin šaty, 3 kus bikini set s zakryť, na littl morská víla, krava tlač sexy, africké dashiki maxi šaty, jujutsu, lego ninja, župan ženy.

  • Pohlavie: Dievčatá
  • Komponenty: Šaty
  • Typ Zdroja: Film a TV
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Kľúčové slovo 4: deti obliekať deti morská víla chvosty
  • Znaky: morská panna
  • Kľúčové slovo 5: Narodeninová Párty
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kľúčové slovo 1: Morská Víla Chvost Plavky
  • Kľúčové slovo 2: Morská víla chvost Kostým
  • Položka Druh: Sady
  • Kľúčové slovo 3: morská víla plavky dievčenské plavky bikiny

Súvisiace produkty