Dieťa Univerzálne Monitorovacie Kamery Držiteľ Flexibilné Video Monitor Stojan pre Detské Kolísky, detské Postieľky Podporu Veľkoobchod drop shipping
Dieťa Univerzálne Monitorovacie Kamery Držiteľ Flexibilné Video Monitor Stojan pre Detské Kolísky, detské Postieľky Podporu Veľkoobchod drop shipping
Sku: g122621
(2 Recenzie)
Novinka

€10.25 €17.09

Popis:

Odrážky:

1、Flexibilné a Prenosné: Tento stojan kamery je viac flexibilné ako na stenu, a to je ľahko odstrániť a uložiť pre jednoduché prenášanie.

2、Univerzálnej Veľkosti: Toto dieťa fotoaparát držiak je vhodný pre väčšinu dieťa kamery, a dodáva sa so základnou šírkou menšou ako 3.8 cm a výška 1,5 palcov pevné, protišmykové gumičky.

3、Široké Uplatnenie: dieťa stojan kamery môžu byť použité na zabezpečenie video baby monitor, alebo ako telefón, clip držiak, ktorý je možné pripevniť k posteli, stolný, alebo kus nábytku.

4、Získať čo Najlepšie Zobrazenie: výška a uhol sú nastaviteľné, takže môžete vidieť vaše dieťa dokonale. Nebojte sa, že vaše dieťa nie je na obrazovke.

5、Silný a Robustný: Žiadne poškodenie stien a nábytku: bez lepenia, žiadne vŕtanie, stojan, je silný a robustný prílohu na nábytok alebo kolísku.

Funkcie:

Udržať vaše dieťa od kolísky: Tento baby monitor stojan umožňuje ľahko a bezpečne nainštalovať vaše dieťa video monitor od kolísky a udržať napájací kábel preč od malých detí. Nie sú žiadne laná alebo nebezpečenstvo v blízkosti postieľky. Môžete skontrolovať vaše dieťa aktivita stav kedykoľvek.

Špecifikácia:

Názov: Baby Kameru Monitorovanie Držiteľ

Veľkosť: cca 75 cm/29.53 v voliteľný

Farba: modrá

Balenie Zoznam:

Fotoaparát držiteľ / 1

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky. My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení. Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Štítky: Veľa, monitor stojan vesa, monitor podporu, babi posteľ, 7 palcový auto monitor, premium video, baby monitor monitory, monitor pc, pre telefón, statív, kamera video.

  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Mokré Pripomienky
  • Drop Shipping/ Veľkoobchod: Podpora
  • zoznam: monitorovanie konzola /1
  • Farba produktu: modrá
  • Množstvo: 1
  • veľkosť produktu: 75 cm voliteľné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: stojan monitora
  • Názov produktu: Dieťa fotoaparát monitorovanie držiak
  • Vekové Rozpätie: 12+y

Súvisiace produkty