JOYO PXL-8 8 Slučky Gitara Programovateľné Efekt Pedál Looper Switcher Router Looping Systém VLNA-X Pre Šéf Mooer
JOYO PXL-8 8 Slučky Gitara Programovateľné Efekt Pedál Looper Switcher Router Looping Systém VLNA-X Pre Šéf Mooer
Sku: g122695
(0 Recenzie)
Novinka

€153.05

Popis:

PXL-8 8 Slučky Gitara Programovateľné Efekt Pedál Looper Switcher Router Looping Systém VLNA-X Pre Šéf Mooer

Funkcie:

Na PXL8 Kanál FX spínací Systém je podlahové založené systém vypínania

Je kompaktný, ľahko ovládateľný a má plne programovateľné pamäte.

PXL8 môžete uložiť až 32 kombinácií účinky.

Zvyčajne účinky pedále sú pripojené po jednom na každom pedáli v sérii. Ste zase " ON "alebo" OFF, ktoré niekedy pedál, ktorý chcete použiť. Ak výška pedálov používa sa zvýšil táto operácia sa stáva veľmi ťažkopádne najmä v live vystúpení. Tento problém je tiež známy ako "klepnite na tancovanie". Takže krásnu hudbu a hladké prechody medzi účinky, je výrazne znížiť, ak budete musieť obrátiť 3 efekty naraz, alebo omylom zasiahnuť zlý účinok.

Na PXL série pedále sú navrhnuté presne prestať `ťuknite na tancovanie". To robí spínanie viacerých účinky efektívnejšie na jedno kliknutie.

- 8 účinok slučky (číslované ako " L1 " na " L8`)

- 4 prednastavené tlačidlá (A,B,C,D).

- BANKA HORE a BANKA DOLE tlačidlá umožňujú prechádzať cez 8 bánk 4 prispôsobiteľné presets. Že je 32 účinok kombinácie!

- Berie štandardné negatívne center 9 Volt DC napájanie (predáva sa samostatne)

PREVÁDZKA IONSTRUCTIONS

Je to veľmi jednoduché použitie PXL série FX Pedál zoskupenie systému. Prosím, postupujte podľa pokynov nižšie a začať svoj zvuk.

Pre-Nastavenie:

1.Pripojte svoj účinok pedále na L1-L8 (L1-L4 na PXL4) FX Loop.

Pripojte POSLAŤ Jack FX pedál je VSTUP konektor a pripojte VRÁTIŤ Jack FX pedál Výstup Jack.

2.Pripojiť gitaru na PXL je VSTUP jack.

3.Pripojte PXL z VÝSTUPU na váš zosilňovač VSTUP.

4.Pripojte PXL napájanie a tiež moc na všetky vaše účinky pedále,zapnite všetky FX pedále pripojený v PXL je FX LOOP.

5.Výkon zosilňovača na.

6.Všetkých 8 SLUČKY kanál PXL je nastavený na BYPASS režimu a skupiny stauts kontrolka bude blikať po powered hore, To znamená, že budete musieť vybrať jednu FX kombinácia začať svoj zvuk.

7. Použitie A/B/C alebo D prepínač (A/B switch len v PXL4) na zapnutie/vypnutie efektu skupiny, ktoré zvolíte. Opakovaným stláčaním jednej z tých, prepínače, môžete priniesť jednotky a z OBÍSŤ modee.

POZNÁMKA:Zatiaľ čo v Obísť modee, nie je možné vykonať ÚPRAVU prevádzky.

8.BANKA+ a BANKY - prepínače umožňujú prepínať medzi bankami. Existuje osem bánk

(1-8) k dispozícii v PXL. Keď všetky banky sa zmenil, skupina nebude prešiel, až jeden A/B, (C/D) tlačidlá stlačené.

VŠIMNITE Si,: nemôžete vykonať ÚPRAVU prevádzky počas Banky Zmeniť až do výbere jedného zmes stlačením A/B/C/D tlačidlo znova.

ZOSKUPENIE PREVÁDZKY PXL

1.Stlačte tlačidlo UPRAVIŤ a zadajte režime úprav. V režime úprav, "L" sa prvýkrát objaví na displeji indikuje teraz ste sa zaoberá nižšia 4 SLUČKY kanál PXL8 (L1-L4).

Môžete stlačiť "BANKA-' spínač úprav skupiny na uper 4 SLUČKY kanál PXL8,a `H' sa objaví na displeji.

2.PXL má 8 FX loop kanály, ale tu máme iba 6 kontrolu prepínačov môže byť použitie. To znamená, že musíme nájsť spôsob, ako čo môžeme vykonať úpravu prevádzky na všetkých 8 FX loop kanály. Tu je magické. Máme 8 Slučky kanálov do 2 skupín, liečiť L5-L8 vyššia ako 4 slučky kanál, L1-L4 nižšia ako 4 slučky kanál, a používať "BANKA" prepnutie vyberte vyššia alebo nižšia 4 Slučky skupiny, ktorú chcete upraviť. Keď stlačíte tlačidlo " BANKA-' prepínať a vybrať vyššie, 4 Slučky skupiny, ktoré chcete upraviť,a `H' sa na LED displeji, indicats teraz ste úprava L5-L8 Slučky kanál. Pri výbere spodnej 4 Slučky skupín, "L", bude na LED displeji, signalizuje upravujete L1-L4 Slučky kanál.

3.Raz túžba Slučky skupiny je vybraná, použitie A/B/C alebo D nožný spínač na FX signál Slučky alebo Obísť.

Ak vyššej skupiny je vybraná:

Peši A ovládacie prvky signál prostredníctvom nad L8 kanál alebo odpojené, a ak L8 kanál nastavený NA príslušný Efekt Indikátor Stavu z L8 budú Zapnuté. Ak L8 je nastavený ako Odpojená, zodpovedajúci Efekt, ako Indikátor Stavu z L8 je Vypnutý.

Peši B ovládacie prvky signál prostredníctvom nad L7 kanál alebo odpojené, a ak L8 kanál nastavený NA príslušný Efekt Indikátor Stavu z L7 budú Zapnuté. Ak L7 je nastavený ako Odpojená, zodpovedajúci Efekt, ako Indikátor Stavu z L7 je Vypnutý.

Peši C ovládacie prvky signál prostredníctvom nad L6 kanál alebo odpojené, a ak L6 kanál nastavený NA príslušný Efekt Indikátor Stavu z L6 budú Zapnuté. Ak L6 je nastavený ako Odpojená, zodpovedajúci Efekt, ako Indikátor Stavu z L6 je Vypnutý.

Štítky: šéf gitara pedál, gitara reverb pedál, mooer pedál, gitara looper pedál, joyo, gitara pedalboard, starožitný gitara capo, electr gitara, joyo pedál, looper pedál.

  • Číslo Modelu: PXL-8
  • Názov Značky: joyo
  • Druh: Účinky

Súvisiace produkty