Sledujte Kryt, Popruh Pre Apple Hodinky SE Série Prípade Popruh Drahokamu Zápästie Prípade Žien Nahradenie Náramok Prípade Najnovšie
Sledujte Kryt, Popruh Pre Apple Hodinky SE Série Prípade Popruh Drahokamu Zápästie Prípade Žien Nahradenie Náramok Prípade Najnovšie
Sku: g122798
(0 Recenzie)
Novinka

€6.50 €8.67

Popis:

Funkcia:

Štýlový dizajn - štýlový a lesklý rám ochranné prípade je kompatibilné so všetkými Apple modely Hodiniek. Jemné žiariace drahokamy zmení na Apple Hodinky do šperk. Veľmi vhodný pre prácu príležitostiach a oficiálnych príležitostiach.

Skin-príjemný materiál - Ľahké a odolné plastové s vákuové pokovovanie, takže je štýlový každodenný spoločník.

Plnú ochranu - presné rezy, aby sa zmestili vaše pre Apple Hodinky dokonale. Podržte IWatch pevne, to sa nikdy drop ľahko. Chrániť vaše iWatch od škrabance a nárazy. (Nepoužívajte full-cover screen protector. Inak, v prípade môže spadnúť)

Kvalita tohto pre Apple Hodinky náramok náramok je zaručená. Naše iWatch popruh je špeciálne navrhnutý pre Séria 6 Séria 5 Séria 4 Séria 3 Séria 2 Séria 1 a je vyrezávané s perfektné leštenie technológie. Každý typ popruh má S hladkým a lesklým povrchom, všetky kryštály sú manuálne nastaviť pod mikroskopom. High-tech nádherné remeselné zabezpečuje pružnosť kĺbov, vám prinášame jedinečnú pohodlné nosenie skúsenosti.

Popis:

Kompatibilné s Apple Hodinky 38 mm 40 mm 42 mm 44 mm, vrátane iWatch popruh; zahŕňa aj pre Apple Hodinky prípade.

Farba: čierna, strieborná, ružová,zlatý

Jedinečný kruhový dizajn vyhotovením a lesklé crystal design, aby pre Apple Hodinky série 6 5 4 3 2 1 viac elegantné, luxusné, moderné a high-end. Nosenie tejto módne šperky krúžok bude určite prinesie vám viac pozornosti a aby ste sa vystúpiť z davu.

Vysoko kvalitné materiály: Vyrezané z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, kovu, symbolizuje luxus, ušľachtilosť, eleganciu a odolnosť, a prináša úplne nový náramok vzhľad pre váš Apple Hodinky.

Pre iWatch náramok je vybavená starostlivo zostavené odkaz, ktorý je veľmi ľahký na nosenie/rozoberať, stačí otvoriť a odstrániť pracky na nastavenie veľkosti. To je jednoduché prispôsobenie veľkosti, aby sa zmestili vaše zápästie.

Balenie zoznam:

1 x popruh pre Apple Hodinky

1 x pre Apple Hodinky prípade

Štítky: tp sledujte 3 popruh, apple hodinky 4 telocvični, pple sledovať 4, popruh pre tp hodinky, tp sledovať band, 44mm apple hodinky náramok, applle sledovať 4, epel sledovať 4, uag hodinky, 3 hodinky tp.

  • Aplikácia Veková Skupina: Dospelý
  • Kompatibilita: ios
  • Jazyk: angličtina
  • Názov Značky: Eshowee
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Zápästie
  • Funkcia: Iné

Súvisiace produkty