Vianočný Adventný Kalendár Tašky Nastaviť 24 Dní Vrecoviny Adventný Kalendár Darček Šnúrkou Tašky DIY Vianočné Výzdoby a s Klipy
Vianočný Adventný Kalendár Tašky Nastaviť 24 Dní Vrecoviny Adventný Kalendár Darček Šnúrkou Tašky DIY Vianočné Výzdoby a s Klipy
Sku: g122909
(0 Recenzie)
Novinka

€7.24 €12.71

Popis:

Odrážky:

1、Ideálny pre Vianočný Dekor: S vrecoviny candy bag, zdarma DIY Vianočné odpočítavanie zdobením. Rodičia a deti môžete dať cukrík v vyrobená candy bag každý deň počítať dole príchod Vianoce spolu.

2、Kompletné Príslušenstvo: sada obsahuje 24 tašky + 24 klipy + 10 metrov/393.70 v(o) o konopné lano + sada nálepiek. Candy bag je šité na oboch stranách s manželskou šnúrkou dizajn.

3、Vysokej kvality Materiálu: taška je vyrobená z vysoko-kvalitných vrecoviny, ktoré je pekné a odolné. To môže byť použitá pre uloženie malých objektov, každý deň, a konopné lano môžu byť použité na výzdobu vázy, DIY. To môže byť tiež uložené a znovu použiť.

4、Vyzdobiť Svoj Strom: DIY candy bag môžu byť zavesené na krb so šnúrkou, alebo to môžu byť použité na výzdobu krásny Vianočný stromček, a izba môže byť zdobené Vianočné pančuchy.

5、Široký Aplikácie: vak je veľmi vhodné na Vianoce, deň Vďakyvzdania a iné festivaly. To sa používa ako dekorácia na zavesenie na krby, plášť bannery, stromy, schodiska, zábradlia a iné miesta. A vak môže byť naplnený občerstvenie, malé darčeky, a želám fliaš.

Špecifikácie:

Názov: Vianočné Odpočítavanie Vrecoviny Taška

Veľkosť vrecka: cca 10*14 cm/3.94*5.51 v

Proces: šitie na oboch stranách, dvojité šnúrkou dizajn

Materiál: simulácia vrecoviny

Čistá hmotnosť: set - o 265g

Balenie Zoznam(o):

24 * Taška

24 * Klip

1 * Konopné Lano 10m/393.70 v

1 * Číslo Nálepky

Štítky: calendario stenu 2021, adventný kalendár darček, osadenie opasok, nástenný kalendár rok 2021, adventný kalendár urob si sám, advent, adventný kalendár strom, vintage nástenný kalendár 2021, advent urob si sám, nástenné kalendáre 2019.

  • Funkcia: Vianočné Výzdoby s Videoklipy a Konopné Lano pre Home Decor
  • Tému Vzor: Vianočná Pančucha
  • Číslo Modelu: Vianočný Adventný Kalendár Tašky
  • Materiál: Bavlna

Súvisiace produkty