30Pieces Lepšie Dych Anti Chrápať Pásy Ľahšie Dýchať Právo Nosové Pásiky Zastaviť Chrápanie Zdravotnej Starostlivosti Spanie Produktu #279834
30Pieces Lepšie Dych Anti Chrápať Pásy Ľahšie Dýchať Právo Nosové Pásiky Zastaviť Chrápanie Zdravotnej Starostlivosti Spanie Produktu #279834
Sku: g122966
(6 Recenzie)
Novinka

€3.39 €4.24

Popis:

Vlastnosti: Úplne Nové a Vysokej kvality. Hlavný materiál: povrch materiálu ( priedušný transparentné porézne PE alebo non-tkané materiály), na tlak citlivé lepidlo, elastický materiál (polyester) a späť nálepky. Skladovanie: Skladujte v chladnom a suchom mieste Každej nosnej pásky sa skladá z dvoch rovný, paralelný pásma plastových vložené do špeciálnej lepiacej podložky. Ak je správne umiestnené cez nos, kapiel pokus vyrovnať, jemne zdvíhacie stranách nosa a rozšírenie nosovej ventil, okamžite, takže je ľahšie dýchať. Anti chrápanie Nosové Pásiky môžu zmierniť chrápanie, zdurenie nosovej sliznice v dôsledku nádchu alebo alergie, dýchacie ťažkosti spôsobené odchýlil septum, a problémových spánku spôsobila menšie problémy s dýchaním. Okrem toho, že pásy môžu pomôcť, aby cvičenie efektívnejšie znížením energie, potrebnej na dýchať, prenájom, môžete presmerovať svoje úsilie na ostatné aspekty vášho tréningu. Špeciálne lepidlo drží pásy pohodlne na mieste. Flexibilné, tieto jemne nadvihnite nosovej dierky otvoriť na zlepšenie prietoku vzduchu!

Veľkosť: 55mmx16mm/ 66mmx19mm

čipky pásy do správnej polohy na čistý, suchý nos

Funkciu nosnej patch: Na zlepšenie spánku poruchy spôsobené zdurenie nosovej sliznice, dočasné zníženie alebo zmiernenie chrápania. Lepšie prežívanie týchto príznakov, ako sú spánkové apnoe spôsobené upchatých dýchacích ciest medzi Pľúca, Chrápanie, pharyngitis a iné. Salidroside, jeho účinná látka, funkcie s anti-anoxia, anti-žiareniu, na zvýšenie kyslíka difúzne medzi bunkami. Ak chcete obnoviť slabé svaly z pôvodného metabolické činnosti. Jeho použitie je veľmi jednoduché, bezpečné a účinné. Žiadne vedľajšie účinky. Aby pacienti ľahko prijatý. Vhodné pre rôznych vekových kategórií, rôznych pohlaví všetky typy chrápanie. Rozšíriť nosovej dierky. Používa sa pre zmiernenie zdurenie nosovej sliznice spôsobené zima, alergie a nádchy. Zníženie chrápať a zlepšiť dýchať pre športovcov. Nosové Pásiky môžu poskytovať dočasnú úľavu od zdurenie nosovej sliznice a stuffiness a môžu sa tiež znižovať alebo odstrániť chrápanie. Veľkú Hodnotu Nosové pásiky pre ľudí, ktorí by chceli znížiť alebo zastaviť ich alebo ich partneri chrápanie, ale nechcete zaplatiť cez nos na to: Pomáha zlepšiť dýchanie cez nos jemne otvorenie nosový priechod. Ak vy alebo váš partner chrápať tieto pásy sú musia mať položky. Môj partner zvyknutý dovoľte mi v posteli bez toho jeden na. Preukázateľne znížiť alebo odstrániť chrápanie. Zlepšiť prúdenie vzduchu, pre športovcov, skvelé pre použitie v cvičenie triedy, skvelé pre astmy, sennej nádchy & prechladnutie. Ideálny pre Suchú a Citlivú Pleť, Jemné k pokožke. Ľahko odstrániť. Pohodlné na nosenie.

Upozornenia pre nosové patch: 1. Ak chcete získať maximálne efektívne výsledky, položte pásy do správnej polohy na čistý, suchý nos. 2. Pre jednorazové použitie. Nepoužívajte viac než 12 hodín. 3. Nie pre deti do 5 rokov 4. Nepoužívajte viac ako vredy, sunburned alebo podráždenú pokožku. 5. Ak sa vyrážka alebo podráždenie pokožky pretrváva, prerušte používanie.

Package Zahrnuté: 30pcs Nosové Pásiky

Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Štítky: cpap masky resmed, htm, nos chrápať, jesť, spať drift, servo ukotvovacia tyč, nosné pásy chrápať, golier kosti podporu, nádych nosom, cpapmask, cpap nosovej tipy.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Netkanej Textílie
  • Druh: Iné
  • Položka Druh: Spánok A Chrápanie
  • Číslo Modelu: 279834
  • Položka Veľkosť: Nosové Pásiky 55mmx16mm / 66x19mm
  • Názov Položky: anti chrápanie nosové pásiky
  • Pracovný Mód: Auto
  • Názov Značky: Janedream
  • Tlakový Rozsah: 4-20 cmH2O

Súvisiace produkty