Hot predaj gauč kryt fractal elastická stretch gauč kryt pre obývacia izba gauč kryt v tvare L kreslo kryt, jedna/dve/tri s
Hot predaj gauč kryt fractal elastická stretch gauč kryt pre obývacia izba gauč kryt v tvare L kreslo kryt, jedna/dve/tri s
Sku: g123023
(0 Recenzie)
Novinka

€5.31 €10.62

Popis:

MATERIÁL a DIZAJN: Polyester a spandex textílie. Všetky kolesá bez toho, zabalené rohy, nie je ľahké deformačné; Elastické kapely a popruh, zapínanie na uzavretie v spodnej časti, dvojité zosilnenie, nie je ľahké sa pohybovať.

Vhodné PRE VÄČŠINU NÁBYTKU: To sa zmestí väčšina typov gauč, ako napríklad textílie, gauč alebo kožená sedačka s medzerou. Prosím opatrenie pred nákupom.

1-miestna sedačková kryt vyhovuje väčšine kreslá do chrbta dĺžka 90 do 140 cm / 35 až 55 palcov.

2-miestna Loveseat kryt vyhovuje väčšine loveseats až späť dĺžka 145 až 185 cm / 57 až 72 cm.

3-miestna pohovka kryt vyhovuje väčšine pohovky do chrbta dĺžka 190-230 cm / 75-90inch.

4-miestna pohovka kryt vyhovuje väčšine pohovky do chrbta dĺžka 235-300 cm / 92-118inch.

POBYT DOBRE V OBJEKTE: Ak vaša sedačka je L typ Rohu alebo v kombinácii s 2 kusy oddelene, budete musieť objednať 2 ks Kryt na to. Táto pohovka pokrytie, ktoré sa vzťahujú na gauč, ktorý je hlboký rozdiel medzi sedadlo s operadlom a opierkou. Malé pásiky z textílie používate držať v mieste, zatlačiť ich dole a pod, ako ďaleko, ako môžete, bude držať na svojom mieste.

CHRÁNIŤ: Tento základný kryt chráni a chráni váš nábytok z škvrny, škvrny, opotrebenie zabrániť tomu, aby boli zničené. Je ideálny pre domy s domáce zvieratá, alebo pre každého, kto hľadá ekonomické riešenie pre nábytok ochranu.

ĽAHKÁ A JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA: Jednoduché nastavenie a vyzdvihnúť; Stroj premyte studenou, nepoužívajte bielidlá, bubnové suché nízka, nie železa, inštalačné kroky zobrazuje, keď je vidieť na obrázku.

UPOZORNENIE: Na označenej strane je späť. Tam sú kúsky peny, alebo si môžete pripraviť niečo ako uteráky pomôcť upratať " slipcover v gauč, aby sa uistili, že naše slipcover sa zmestí váš gauč lepšie, prosím, skontrolujte, tam sú priestory ( medzery) na zadnej strane a dve ruky nechať v penové pásky, takže môže obsahovať rohy a tvar deku, aj naše deka sa hodí na pravidelné gauč lepšie.

Štítky: vaňa zahŕňa plyšové, nábytok obývacia izba nastaviť čína doprava zadarmo, kryt gauč, pouf gauč, nábytok ochranné kryty, stolička kryt, biela prestieranie plyšové, dojčenie sa vzťahuje plyšové, modulárny poťahy na nábytok, boho poťahy na nábytok.

  • Platné Gauč: Tri-Sedacia súprava
  • vzor: TLAČENÉ
  • Vzor Typ: prekladané
  • Rozsah použitia: Domov, Obývacia Izba, Nábytok Ochrany Gauč
  • Veľkosť: 90-140 cm/145-185 cm/195-230 cm/
  • Výroba: Kombinácia Auta
  • Štýl: Jednoduché, moderné
  • Pôvod: CN (Pôvodu)
  • Materiál: Polyester (polyester fiber)
  • farba: 23 Druhov Farieb

Súvisiace produkty