5 ks/veľa krásy face 8 zuby masáž guasha špirála Zošrotovanie doska Buffalo Roh doprava zadarmo
5 ks/veľa krásy face 8 zuby masáž guasha špirála Zošrotovanie doska Buffalo Roh doprava zadarmo
Sku: g123061
(0 Recenzie)
Novinka

€13.48

Popis:

zahustiť Krásy tvár Guasha Doska

100% Ox Horn

masáž guasha špirála

UPOZORNENIE:

Tento produkt je prírodný horn produkty, štruktúru a

tvar je

rozdiely sa jeden od druhého, ale nemajú mať vplyv na používanie.

Efekt bude oveľa lepšie, keď používate guasha olej na

v rovnakom čase.

Upozornenia:

Nikdy to hodiť alebo rozbiť ho . Neumiestňujte ho v blízkosti miesta

vysoké teploty, vyčistite ho so studenou vodou.

V systéme Tradičnej Čínskej Medicíny, Vodné Byvoly Horn sa považuje za chladiacich vlastnosti, ako nosorožích rohov, ktoré má prísť vymeniť. Jeho používanie v Gua Sha prehlbuje ciele odstránenie prebytočného tepla a toxínov.

Buffalo Horn pochádza z Indického buffalo, tiež známy ako vodné byvoly. Po tom, čo bol odstránený, rohy sú štiepané na polovicu, namočené v horúcej vody, čistí od nečistôt, v plátkoch, a sušené na slnku, pre použitie v tradičnej medicíne.

Buffalo horn sa skladá z množstva chemických látok, vrátane keratínu, glutamic acid, kyselina asparágová, a aminokyselín, cystín, leucín a arginín. Buffalo horn tiež obsahuje niekoľko stopových prvkov, vrátane sodík, horčík, draslík, železo a zinok. Jeho funkcie sú jasné preč tepla, odvádzanie tepla z krvi, a odstránenie toxínov. Buffalo rohov sa používa na liečbu podmienky, ako je horúčka, opuchy a kŕče. Buffalo horn môže tiež byť aplikovaný na kožu na liečbu kožných erupcií spôsobené feverishness.

AKO POUŽÍVAŤ GUA SHA NÁSTROJE

Najprv naneste niekoľko kvapiek Gua Sha oleja na povrchu kože. Tento olej je špeciálne navrhnutý pre Gua Sha liečby; obsahuje liečivé byliny s vlastnosťami, ktoré zvýši krvný pohyb (obehu) alebo toxín odstránenie funkcia Gua Sha liečby.

Potom sa Gua Sha nástroj (existuje veľa na výber), a pomaly a postupne, takže dlhé ťahy, rub nadol, od krku nadol zadným aspekt späť (čo je najčastejšie oblasti, ale nie je jedinou oblasťou, - iných oblastí ako je hrudník, ramená a nohy sú tiež zaobchádza).

Spočiatku niekoľko červené škvrny bude viditeľné, a povedie vás na miesto, sústrediť sa na. Pokračovať na cca 5 - 10 min, v závislosti na stave a závažnosti. Niektoré fialová známky, by sa tiež mohol objaviť. U mladších pacientov, len ružová žiara môže objaviť.

Gua Sha je bezpečný, jednoduchý a účinný tradičného postupu. Značky (ak existuje) sa zobrazí len na niekoľko dní, pred vytráca. Skoro pocit úľavy a obnovy uviedlo stúpencov Tradičnej Čínskej Medicíny.

Gua Sha Zdvih Oblastiach

Uplatňovať klesajúci úderov do pokožky pomocou mierny tlak. Človek by mal pocit, bolesti hoci to môže cítiť nepríjemne. Zdvih jedna oblasť, v čase, kým všetky sha je hore (petechiae, že povrch je úplne zdvihol), ktorý je pri hladkal, už sa zvyšuje počet bodov alebo zmení farbu. Potom prejdite do ďalšej oblasti.

Ša petechiae by mali klesať približne 2-4 dní. Ak sú veľmi pomaly ustupovať, znamená to, zlý krvný obeh a podľa Tradtional Čínskej Medicíny môže byť viac závažné nedostatky, ktoré budú vyžadovať ďalšie ošetrenie kombinácia akupunktúry alebo akupresúra v špecifických oblastiach.

Pretože Gua Sha ťahy "prilepené" alebo stagnujúca qi a krvi, osoba, ktorá prijíma Gua Sha budú pravdepodobne cítiť okamžité zmeny v jeho/jej stav. To je veľmi užitočné pre liečbu vonkajších a vnútorných podmienok, a lieči akútne a chronické ochorenia.

Štítky: guasha massag, prírodné guasha, guasha horn, elektrické shiatsu masážne kreslo pre domácnosť, big horn buffalo, masáž kameň palička, madrid masáž thajská, telo massag, nih alternatívnej medicíny, vaccum masáž pohár.

  • Aplikácia: Telo
  • Číslo Modelu: námestie guasha rada
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Veľkosť: 9.2X5.6 X0.5CM
  • Materiál: 100% Buffalo Horn

Súvisiace produkty