Mini Rechargerable LED Osvetlenie FTTH Optický Kábel Tester Pero Typ Červené Svetlo Pero Vizuálne Poruchy Locator 15 km
Mini Rechargerable LED Osvetlenie FTTH Optický Kábel Tester Pero Typ Červené Svetlo Pero Vizuálne Poruchy Locator 15 km
Sku: g123458
(1 Recenzie)
Novinka

€13.40 €22.33

Popis:

Výstupný výkon:Väčší než 10mW;výstupná vlnová dĺžka:650nm;pracovná teplota:-20 ~ +60 stupňoch Celzia;Skladovacia teplota:-40 až +85 stupňoch Celzia;Typ Batérie:AAA batérie *2 alebo lítiové batérie, (apolegamy);prevádzkovanie čas:Vyššia than10h;hmotnosť:38 g

Použitie metódy:Otvorenie priestoru pre batériu a dajte pripravený batériu do svojej nádrže (venovať pozornosť na pozitívne a negatívne póly batérie),Podľa protiprachový kryt je otvorený meria 2,5 mm interface optických vlákien konektor do zariadenia.

Podržte 650 tlačidlo spustiť meranie.Podľa červené svetlo,potom flash,potom vypnite svetlo cyklu.650 červené svetlo je nútený ukončiť do 3 sekúnd.Keď tmavom prostredí sa používa,osvetlenie, funkcia môže byť realizované podľa LED:Zapnite osvetlenie raz a potom vypnite osvetlenie cyklu.Vypnite červené svetlo pravidelne a vypnúť na 3 sekundy.

Údržba a veciach, ktoré potrebujú pozornosť:laser je škodlivé,obzvlášť je potrebné venovať pozornosť ochrane očí,Laserové práca je prísne zakázané pozrieť priamo na červené svetlo.Vo všeobecnosti,čím je vyššia teplota,tým kratší život laser,pokiaľ je to možné, aby sa zabránilo používanie vysokou teplotou prostredia.Po uplynutí času,prosím, použite špeciálne optické vlákna na čistenie tampón čistenie rozhranie.

Farba:Čierna

materiál:plast

Veľkosť:125*35*17 mm

Obsah Balenia:

1 * Optický Kábel Tester

1 * USB Kábel

1 * Keramické jadro

1 * ozdobná šnúrka na uniforme

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: optický ftth, policajt cievka tester, optický, aktuálne tester, vlákno svetlo tester, led test, elektrické siete tester, digitálny ic tester, sieťový kábel locator, koaxiálny db tester.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Optický Kábel Tester
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: HoldPeak