Nafukovacie Gorila Zábavné Halloween Halloween Kostýmy Realistické Gorila Vyhovovali Maskot o 1,5-2 m Nafukovacie Gorila Kostým pre Dospelých
Nafukovacie Gorila Zábavné Halloween Halloween Kostýmy Realistické Gorila Vyhovovali Maskot o 1,5-2 m Nafukovacie Gorila Kostým pre Dospelých
Sku: g123704
(0 Recenzie)
Novinka

€23.81 €29.76

Popis:

Zaviazali sme sa k používaniu rýchlej logistiky, cena sa bude drahšie ako v iných obchodoch, ak chcete prijímať oblečenie, akonáhle je to možné, ste vítaní na mojom obchode kúpiť, ďakujem! Nafukovacie Gorila Zábavné Halloween Halloween Kostýmy Realistické Gorila Vyhovovali Maskot o 1,5-2 m Nafukovacie Gorila Kostým pre Dospelých Description Ak hľadáte skvelý darček k narodeninám alebo maškarný oblečenie a potom hľadať žiadne ďalšie. Naše nafukovacie kostým vyzerá fantasticky a je ideálny pre strany a obliekanie! Toto nafukovacie kostým bude vaše dieťa najviac úžasné a batériou, ktorá dokáže udržať to nafúknuté až sedem hodín tam bude veľa čas pre zábavu a hry. Zabudnite na list duchov a komédia parochne, ak naozaj chcete ukradnúť show na maškarný alebo narodeninovej party, potom tento kostým je spôsob, ako ísť. Jednoducho krok vo vnútri kostým, pripevnite batériu a zapnite ventilátor. Raz lano up, kostým sa rozpína v priebehu niekoľkých sekúnd. Funkcie: Táto položka je Úplne NOVÁ a nikdy nebol použitý. Vyžaduje 4*AA batérie (nie sú súčasťou) Batérie vydrží až niekoľko hodín Úplne nafúknuté po 60 sekundách Ručné umývanie studenou a linka suché Doprava: výrobok bude dodaný (Predávajúcemu, doručenie, e-paket, EMS, DHL)s sledovacie číslo. Budeme posielať položky do 7 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. (Čas dodania závisí od vlastnej vôle, Miesto a Krajinu). Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za colné poplatky.

Kontaktujte nás : ponúkame maloobchodné a veľkoobchodné služby. Môžeme poskytovať produkty v súlade s vašimi požiadavkami. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek iné problémy alebo problémy. Kontaktujte nás, ak potrebujete položka v zhone alebo majú termín. Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom negatívna spätná väzba a otváranie prípade, veríme, že všetko, čo príde s vyjednávaním.

Štítky: Airtrack, dospelých vykonávať mi, cosplay princezná ženy, inflat, bábika, cosplay thor, veľký snehuliak, gorila maska, bowling hra nafukovacie, gorila oblek.

  • Pohlavie: Unisex
  • Komponenty: Kombinézach & Remienky
  • Materiál: pu
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Typ Zdroja: anime
  • Položka Druh: Sady
  • Číslo Modelu: 007
  • Názov Značky: TTANGBO
  • Znaky: Sumo

Súvisiace produkty