3KS Itead Sonoff Wifi Smart Switch Bezdrôtový spínací Univerzálny DIY Automatizačné Modul Smart Home Wifi Prepínač Domotica Zariadenia
3KS Itead Sonoff Wifi Smart Switch Bezdrôtový spínací Univerzálny DIY Automatizačné Modul Smart Home Wifi Prepínač Domotica Zariadenia
Sku: g123726
(1 Recenzie)
Novinka

€15.71 €18.70

Popis:

3KS Itead Sonoff Wifi Smart Switch Bezdrôtový spínací Univerzálny DIY Automatizačné Modul Smart Home Wifi Prepínač Domotica Zariadenia

Funkcie Podporuje sieť WiFi. Podporuje sledovanie stavu: stav zariadenia včas poskytol na EWeLink. Podporuje diaľku zapnúť alebo vypnúť pripojené spotrebiče/svetlo. Podporuje max 8 povolené plánované/časovač/slučka merače času pre každé zariadenie. Podporuje mnoho WiFi smart prepne na jeden chytrý telefón. Pracuje s Amazon Ozvena, Echo Bodka, Amazon Ťuknite na položku Pracuje s Domovská stránka Google Pracuje s Google Hniezdo

Špecifikácia Napätie: 90-250v AC(50/60Hz) Max prúd: 10A Max Príkon: 2200W Rozmery: 88*38*23 mm (L*W*H) Skrinka Materiál: Oheň-horenia, ABS V0 Vlhkosť: 5%-90%RH, nekondenzujúca Bezdrôtový Štandard: 802.11 b/g/n Mechanizmus Zabezpečenia: WPA-PSK/WPA2-PSK Prevádzková Teplota: 0 ° C-40ºC(32°F-104°F), Farba: Biela

Sonoff WiFi riadený prepínač robí všetky domáce spotrebiče smart. Tak dlho, ako je mobilný telefón má sieť(2G/3G/4G/WiFi), môžu užívatelia vzdialene ovládať spotrebiče otočením ich na vypnutie kdekoľvek a kedykoľvek. Ďalšia funkcia k dispozícii je nastavenie časovače pre zariadenia, ktoré môžu obsahovať časovač/naplánované/slučka merače a môže tak pomôcť používateľom, údržba ľahký život.

Mobilnú aplikáciu eWeLink umožňuje používateľom ovládať spotrebiče ľahko. IOS verzia aplikácie si môžete stiahnuť v App Store, zatiaľ čo verzia pre Android je v Google Play.

Poznámka: Sonoff Základných nemá 433Mhz RF prijímač, modul. Ak chcete RF funkciu, prosím kúpiť .

Ak potrebujete 10pcs Sonoff wifi smart switch, prosím, kliknite na odkaz nižšie :

Ako nainštalovať Sonoff WiFi prepínač bezdrôtovej komunikácie?

Príprava : vypnite všetky súvisiace elektriny zdroj prvý.

Upozornenie: príkon L N káble musia spojiť, "INPUT" strane. Elektrina výstup L N káble musia spojiť, "VÝSTUP" na strane. Nezabudnite NEMAJÚ mylný smeroch!

Keď pripojiť Sonoff na domáce spotrebiče(v 2200W), vlastne dva koncové konektor, porty na "VSTUP" sa môže pripojiť k vstupu kábla L a N náhodne, a "VÝSTUP" sa môže pripojiť na výstup kábla L a N náhodne. Ale v snahe vyhnúť sa z všetky bezpečnostné problémy, prosím, strickly postupujte podľa pokynov vedenia pripojenia a dopĺňa takto:

Vstup Výstup

N ----N

L-----L

V-out Pripojenie spôsobom musí byť presne podľa nižšie kresliť, live wire a nulový vodič je možné pripojiť náhodne

FAQ:

1. Moje zariadenie sa úspešne pridaný, ale pobytov "Offline".

Replys: nové pridané zariadenie je potrebné 1-2 min, pre pripojenie k routeru a Internet. Ak to stay offline dlho, prosím, sudca problém zelená led stav:

1.1. Zelená led rýchlo bliká raz a opakuje, čo znamená zariadeniu sa nepodarilo pripojiť k smerovaču. Dôvodom môže byť, že ste zadali nesprávne WiFi heslo alebo váš prístroj je príliš ďaleko od smerovač, ktorý príčin slabého signálu WiFi. Nie je možné zariadenie pridané do 5G-wifi-router,len 2,4 G-wifi je OK. Konečne, uistite sa, že je váš smerovač MAC-otvorte.

1.2. Zelená led pomaly bliká raz a opakuje, čo znamená, že zariadenie je pripojené k routeru a server, ale nepodarilo sa pridať na zoznam zariadení. Potom zapnite zariadenie znova, ak to stále nefunguje, stačí pridať prístroj znova.

1.3. Zelená led rýchlo bliká dvakrát a opakuje, znamená to, že zariadenie je pripojené k smerovaču, ale nepodarilo sa pripojiť na server. Potom potvrďte prosím vaše WiFi router funguje normálne.

2. Prečo APP nemôže nájsť zariadenie v frézovanie stav?

Odpovede: je to preto, lebo telefónu pamäť. Prosím, zatvorte Wlan vášho telefónu, otvorte ho po minúte. Zároveň,prosím, vypnite prístroj, ak môžete,potom energie až skúste to znova.

3. Môj WiFi je platný, možno pripojiť zariadenia na LAN? Môže môj telefón byť priamo napojené na zariadenie hotspot?

Odpovede: v Súčasnosti eWeLink nepodporujú LAN alebo priamo pripojiť k omylu hotspot. Všetky zariadenia musia byť pripojené k routeru, a tak môžu komunikovať s Internetom cloud server.

4. Zelená led udržuje off, aj keď je prístroj zapnutý. Stlačte tlačidlo, ale zariadenie nepracuje.

Odpovede: okruhu môžu byť nefunkčné, prosím poslať ho späť na testovanie. Návrat poštovné poštovné a balné, bude kupujúcemu na jeho náklady, ak zariadenie je poškodený kupujúcim, a kupujúci by mal znášať ďalšie náklady na opravu.

Sonoff Smart Home Zoznam Produktov

Štítky: sonoff, itead, mini sonoff, soniff wifi prepínač, prepnite položku wifi, ewelink prepínač, sonoff prepínač, sonnoff, sonoff fob, základné sonoff.

  • Číslo Modelu: 3KS Sonoff Základné
  • Podporuje Aplikácie: Pracuje so Alexa, Domovská stránka Google
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Typ Produktu: Sonoff WIFI Bezdrôtové Smart Switch
  • Max. Príkon: 2200W
  • Rozmery: 88*38*23 mm (L*W*H)
  • Bezdrôtový štandard: IEEE 802.11 b/g/n
  • Appliable na: Stropné svietidlá, svietidlá, ventilátory, pitnej fontány
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Názov Značky: sonoff
  • Názov APLIKÁCIE: eWelink
  • Pracovné Napätie: AC100-250V 50/60HZ
  • Fotoaparát Vybavený: No
  • Režim prenosu: Wi-Fi komunikácie
  • Max. Prúd: 10A

Súvisiace produkty