Automatický Šetrič Vody Ťuknite Na Položku Smart Batérie, Infračervený Senzor Vody Energeticky Úsporné Zariadenie Kuchyne Tryska Ťuknite Na Položku Kuchynský Nástroj
Automatický Šetrič Vody Ťuknite Na Položku Smart Batérie, Infračervený Senzor Vody Energeticky Úsporné Zariadenie Kuchyne Tryska Ťuknite Na Položku Kuchynský Nástroj
Sku: g123727
(0 Recenzie)
Novinka

€17.48 €22.13

Popis:

Odrážky:

1、Jednoduchá Inštalácia: riadnym kohútikov môže byť upgradovaný na indukčné kohútikov tým, jednoduchá montáž. Dve sady indukčné plochy a dvoch vodných režimov, 0,25 sekundy rýchlo, indukčné, smart, pohodlné a jednoduché skúsenosti.

2、Infračervený Senzor Dizajn: Infračervený senzor odvodnenie znižuje dotyk znečistenia. Vodu je možné vypúšťať do snímanie bez tediousness manuálne zapnutie a vypnutie batérie, manuálne, a nie prenos škvrny na batérie, aby sa zabránilo krížovej kontaminácii.

3、USB Nabíjanie: 6 sady adaptéry môžu byť prispôsobené tak, aby žiadne batérie. Pomocou USB nabíjanie, čas nabíjania je približne 3 hodiny, ktoré môže poskytnúť až 6 hodín životnosti batérie. Keď je úroveň nabitia batérie nízka, tam bude svetlo pripomienka funkciu.

4、Vhodné Použiť: spodný snímač spĺňa krátkodobý dopyt po vode. keď senzor vstúpi dnu snímacej oblasti (v rámci obmedzeného vzdialenosti 10 cm), voda začne prúdiť von. Keď senzor listy, voda prestane bukovej.

5、Strane Snímača: Bočné senzor spĺňa vody, požiadavky na skladovanie. Keď senzor vstúpi bočné snímanie oblasti (v rámci obmedzeného vzdialenosti 5 cm), voda začne vytekať. Vody vypúšťanie čas trvá tri minúty. Aj v prípade, ak je objekt vľavo, voda bude stále prúdiť von. Ak snímač vstúpi bočné snímanie priestoru opäť počas prietok vody, voda sa dá kedykoľvek.

Funkcie:

Indukčné drenáž.

Šetriť vodou.

Ľahko rozobrať a poskladať.

Dlhá výdrž batérie.

Pretečeniu ochrana.

IPX6 vodotesný.

Špecifikácia:

Váha: cca 105g

Veľkosť: o 60x34x49mm/2.36*1.34*1.93 palec

Pohotovostná spotreba energie ≤0.2 mW

Pracovný tlak vody 0.05-0.8 MPa

Snímanie rozsah Strane snímača 0-5 cm/Spodný snímač 0-10 cm

Šetrenie Vodou Úroveň: Č. 1

Ochrana stupňa: IPX6

Nabíjanie metóda: USB

Balenie Zoznam:

1 x Infračervený Senzor pre Úsporu Vody, Zariadenie pre Kohútik

1 x Inštalačný Kľúč

3 x Tesniaci Krúžok

6 x Adaptér

1 x Manuál

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: voda xiao zajia, led vody šetrič, kohútik uložiť vody, zmysel batérie, dotknite sa vody, infračervené klepnite, kuchynský drez xiao, kohútik senzor xiao, zlatý kohútik senzor kuchyňa, kohútik nozzl.

  • Pre: kuchyňa, kúpeľňa
  • Funkcia: zabránenie krížovej kontaminácie
  • Materiál: Iné
  • Funkcia 1: Pretečeniu ochrana
  • Jednoduchá Inštalácia: Dve sady indukčné plochy a dvoch vodných režimov
  • Funkcia 2: Nabíjanie pomocou pripojenia USB Nastaviteľné Vody Šetrič Ťuknite na položku Zariadenia
  • 0,25 sekundy rýchlo indukcie: smart, pohodlné

Súvisiace produkty