Gél Ice pack pre Športové Zranenia bolestiach opakované použitie Studenej Pack podporu Pás Späť Koleno, Členok Teplej Studenej terapia zábal ice taška
Gél Ice pack pre Športové Zranenia bolestiach opakované použitie Studenej Pack podporu Pás Späť Koleno, Členok Teplej Studenej terapia zábal ice taška
Sku: g123743
(3 Recenzie)
Novinka

€12.40 €15.50

Popis:

Výrobca priamy predaj, najvýhodnejšia cena, výrobok má nejaké problémy s kvalitou zadarmo odoslať

Ako ho používať? Studená Terapia ~ Zmraziť minimálne 2 hodiny. Terapia tepla ~ Tepla v mikrovlnnej rúre po dobu 10 až 30 sekúnd, Tepelné terapie pomôže zmierniť: Športové poranenia, opuchy a výrony, pomliaždeniny, svalové kŕče, bolesť kĺbov. Studená terapia pomôže zmierniť: Bolesť a boľavý chrbát, opuch a výrony, bolesti svalov a kŕče, mierne artritídy. NEWGO Gél Perličiek Ice pack zábal je integrovaný latex-free premium PVC kryt s mäkké plyšové podklad plnené pružný gél korálky v nepriepustných puzdro, bezpečné a pohodlné, 100% tlak testovanie, žiadne prestávky, žiadne netesnosti. Pobyt poddajná po mrazené, ktoré môžu poskytovať najvyššiu úroveň pohodlia v priebehu liečby.

Ice Pack pre Zranenia: Mikrovlnnej ice pack s dlhými suchý zips popruh umožňuje bezpečné ice pack na potrebné oblasti a pobyt v mieste, mäkké na dotyk a stále zostať v platnosti aj pohybovať, alebo pokračovať s domácimi úlohami. Ideálny tvar umožňuje veľké pokrytie na celej dolnej časti chrbta a formulárov pre telo veľmi dobre, skvelá terapia pre bolesť, bolesti chrbta, úrazy, bolesti po operácii, opuch, bolesť svalov alebo pred/po tréningu a môžu byť použité pre iné oblasti, spôsobené fyzickej aktivity.

Hot Pack pre Chladné Späť: Drip a neporiadok-voľný pás ice pack pás je skvelá vychytávka pre domáce alebo na klinike, ľahko tepla a zmraziť, využívať za horúca alebo studená terapia na chrbát, pás, Stehná, alebo akékoľvek veľké oblasti vášho tela pre okamžité zmiernenie bolesti & úrazov, liečba. Horúce, studené pack prichádza v uzatvárateľnom úložný vak, ktorý je vyrobené z potravinársky materiál, to je dar pre vás, aby uložiť gél pack pre použitie alebo cestovanie.

Ako zdravé a bezpečné metódy používané v fyzikálnej terapie, horúci, studený gél balenia sú bežne odporúča fyzioterapeut, lekárov, trénerov. NEWGO horúce, studené zábaly boli manufacured v CE a FDA registrovaná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu v horúce/studené zábaly už viac ako 11 rokov na základe našich odborných výrobnej linky a výskumného tímu.

NEWGO späť ice pack zábal je vyrobený z prvotriednej kvality a môže ostať flexibilné, keď chladené. Dokonale sa hodí na časť tela, a zostáva chladné pre lekár odporučil terapia dobu približne 20 minút, aby sa dosiahol plný účinky námrazy.

Štítky: ortézy kolena, bedrovej, shimano alivio, corrector postur, teplú studenej pack, koleno podložky, gél ice pack, studený gél, taška ľad, leg warmer.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 1: terapia pre bolesť, bolesti chrbta, úrazy, bolesti po operácii
  • Položka Druh: Traky & Podporuje
  • funkcia 3: Rehabilitácia vzdelávanie
  • Číslo Modelu: Pás Ice pack
  • Funkcia 2: Úľavu športových úrazov
  • Druh: Pás a späť ice pack pre zranenia
  • Materiál: Iné
  • Funkcia 3: Členok studenou pack
  • Účinok: Uvoľnenie Bolesti Z Choroby
  • Názov Značky: newgo

Súvisiace produkty