50 KS Sailor Moon ozdobná šnúrka na uniforme id odznak držiteľ keychain popruhy pre mobilný telefón Veľkoobchod Doprava Zadarmo
50 KS Sailor Moon ozdobná šnúrka na uniforme id odznak držiteľ keychain popruhy pre mobilný telefón Veľkoobchod Doprava Zadarmo
Sku: g123940
(1 Recenzie)
Novinka

€28.05

Popis:

Stav: Úplne nový a vo výbornom stave, Materiál:polyester Dĺžka:cca 46 cm(na jednej strane) Šírka:2.5 cm, farba: ako na obrázku zobraziť, Ak ste veľkoobchod,prosím, kontaktujte ma priamo.Ďakujeme! Ak chcete viac, ako druh produktov,prosím, stačí ísť na mojom obchode!

Môžete pokojne vybrať všetky tie, ak chcete,len nech ma správu ,to je ok.Inak,my vám pošleme náhodne.

Ak ste predajca,prosím, kontaktujte ma priamo,môžeme vám najlepšiu cenu.

doprava:

1,Budeme loď položiek von do 5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

2,prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne,budeme loď na adresu, ktorú ste nechali na Sos,nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

3,Rôzne krajiny majú rôzne vlastné politiky,aby kupujúci prijímať položky bezpečne a hladko,vyberieme vhodné a najlacnejšie prepravné služby na lodi.

4,Ak sa stane dovozné clá alebo iné poplatky,kupujúci je zodpovedný jasné vlastné alebo vlastná daňová tieto riziká sú spôsobené vlastné v kupujúceho, krajine,ktorá je mimo našej kontroly,prosím pochopiť.

Návrat Politiky:

1, Ak sa zle položky/rozbité predmety/krátke množstvo balík,nikdy si pozemok,alebo akékoľvek ďalšie otázky,prosím, kontaktujte nás do 3 dní po tom, ako dostanete.

2,tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave,môžete si nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu po prijatí vrátenie položiek,nezahŕňa prepravné a manipulačné poplatky.

Spätná väzba:

1,vážime si môžete podnikať s nami,vaša spokojnosť je naším konečným cieľom.

Ak ste spokojní s položkami ,prosím, láskavo nechajte nám "5"hviezdy pozitívnu spätnú väzbu,budeme robiť to isté pre vás.Svoju pozitívnu spätnú väzbu a podporu, je najväčším povzbudiť k nám.

2,Nie sú problém na položky, ktoré ste dostali?

prosím, neváhajte a kontaktujte nás najskôr,môžeme pracovať spoločne vyriešiť všetky problémy.

Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: capas sailor moon, jedlo fóliou vákuum, anime tlačidlo popruhu, keychain popruh, sailor moon bat, vákuové fóliou machin, anime krk, lotes sailor moon, g8x, ozdobná šnúrka na uniforme mesiac.

  • Tvar\vzor: Obrázok
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Kovy Typ: Silver Plated
  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Kľúčové Reťaze
  • Štýl: Bežné/Športový
  • Materiál: Polyester
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Funkcia: Iné
  • Kovové Farby: STRIEBRO

Súvisiace produkty