24K Zlato Krásu Tváre Navi Masér Lift Skin Tightening T-Typ Energie Krásy Vrások Stick Bar Vibrácií Tvár Starostlivosť o Pleť Nástroj
24K Zlato Krásu Tváre Navi Masér Lift Skin Tightening T-Typ Energie Krásy Vrások Stick Bar Vibrácií Tvár Starostlivosť o Pleť Nástroj
Sku: g123977
(1 Recenzie)
Novinka

€5.42 €8.33

Popis:

24K Zlato Krásu Tváre Navi Masér Lift Skin Tightening T-Typ Energie Krásy Vrások Stick Bar Vibrácií Tvár Starostlivosť o Pleť Nástroj

Funkcia: Vyrobené z odolného polovodičových zliatiny Konkávne konvexný časť sa používa na masáž tváre Ľahko a pohodlne zvládnuť Polyhedral uhol dizajn, dobré pre kožné masáž Malý a prenosný, môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek Rotujúce masáž, ktorá sa robí svoju tvár mäkké a vlhkosti Non-jedovatý pre vašu pokožku, uvoľnenie nálady, proti vráskam, metabolizmus, krvný obeh, môžete ho použiť pri čítaní, sledovaní TELEVÍZIE, sprchovaní, atď. Špecifikácie: Položka Druh: Masáž Tváre Stroj Materiál: Polovodičové Zliatiny Batérie: AA Batéria (nie je súčasťou balenia) / DC 1,5 V typ Produktu: Masáž Doprava

Pre Colné Kontroly dôvodu, dodacia lehota môže trvať dlhšie pre nasledujúce krajiny: Rusko, Brazília, Taliansko, Španielsko, Izrael, India, Thajsko, Východnej európy, Južnej Ameriky a Afriky. To môže trvať 30-45 dní na doručenie balíka. Prosím, byť diskrétny na cenovú ponuku, alebo nás kontaktujte na Urýchlené poštovného pre týchto zákazníkov. Ak vás ponuka položky, prosím, len čakať na zásielku s trpezlivosťou.

Niekedy, doprava môže ovplyvnené sviatky, udalosti a iné neistoty, ak pozemok nemal prišiel na čas, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Golstroj.sk , kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Golstroj.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

My len loď na Aliexrpess potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa správne predtým, zabezpečenie platby, a Telefónne číslo. musí byť pre mailing používať, uistite sa, že zásielku doručiť hladko.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Sme len označené tovar ako darček/vzorka" pre osobné použitie s nízkou hodnotou, len sa snažím pomôcť, aby duty free.

Spokojnosť Zákazníkov

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom všetky zlé pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor .Budeme sa vždy snažiť sa poskytovať čo najlepšie služby a produktov pre našich zákazníkov ,a ak tam nie je žiadny problém, budeme sa vždy snažiť, aby ste ho vyriešili. Ďakujeme za pochopenie!

Pracujeme veľmi tvrdo, aby neprekračoval vaše očakávania. Sme, aby naše živobytie tým, že ponúka kvalitné výrobky za priaznivú cenu,pričom ponúka NAJLEPŠIE skúsenosti zákazníkov v priemysle .

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívna spätná väzba a 5 Hviezdičky pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Dodávateľ Sľub

I f nie ste spokojní s týmto položku po prijatí do 7 dní, zašlite ho späť Kupujúci zaplatiť poštovné vrátiť položku. Uistite sa, že položka s pôvodnom stave.

Vrátime vám 100% platby alebo výmenu súvisiace položky. Vaša 100% spokojnosť je náš cieľ, a to je naša povinnosť, aby zárukou kvality.

Kupujúci by mal kontaktujte nás pre vrátenie adrese pred expedícia zásielky, a kupujúci by nám povedať prepravné údaje a predpokladaný čas príchodu. Nie sme zodpovední za vrátený parciel a strát.

Štítky: face lift, masku na tvár spustiť, tvár navi kameň, masku na tvár masáž, elf tvár, navi, koža, tvár navi vibrovať, tvár slim, výťah oválne, výťah tričko.

  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený
  • farba: Zlatá
  • Falošných Rias Plavidlá: Stroj Vyrobený
  • Menovité Napätie: DC 1,5 V
  • Štandardné Napätie: 110V
  • Veľkosť: Slimming Face Tool
  • Materiál: Kov
  • Funkcia: tvár masér
  • Názov Značky: BOLUOYIN
  • Krásy Bar Applicate: Tvár, telo
  • Číslo Modelu: Energie Krásy Nástroj
  • Zdroj Napájania: EU
  • Druh: Kozmetický Prístroj
  • Frekvencia: 6000 otáčok za minútu
  • Moc: 1*AA batéria(Nie je súčasťou)

Súvisiace produkty