Digitálny Nepremokavé Chladnička s Mrazničkou Izba Teplomer Max/Min Record Funkcia s Veľkým LCD Displej
Digitálny Nepremokavé Chladnička s Mrazničkou Izba Teplomer Max/Min Record Funkcia s Veľkým LCD Displej
Sku: g124713
(2 Recenzie)
Novinka

€4.80 €5.65

Popis:

Popis Výrobku:

Materiál:ABS

Veľkosť:8.8 x 6 x 2.4 cm / 3.4" x 2.36" x 0.9"

Farba:Čierna, Biela

Teplomer Použitie:Kuchyňa, Chladnička

Úroveň ochrany:IPX3

Typ batérie:1 x CR2032 Tlačidlo Článková Batéria(Súčasťou balenia)

Typ Výrobku:Teplomery

Teplomer Typ:Digitálny

Teplotný Rozsah:-20~50 Celzia(-4~122 Celzia stupeň)

Presnosť:±1° (±2°)

Rozlíšenie:0.1°(0.2°)

Funkcie:

Easy-to-read extra-veľký LCD displej poskytuje rýchle, pohľadom merania.

Záznamy Min a Max teplota poskytuje historické teploty čítania. Pomocou tejto funkcie môžete ľahko sledovať zmeny teploty vašej chladničke a poskytujú dvojitú ochranu pre vašu bezpečnosť potravín.

Teplotný rozsah je od -20°~50°(-4°~122°) s vysokou presnosťou (±1°C/±2°F) vám umožní používať to v chladničke, mrazničke, alebo ako všeobecné izba teplomer pre bezpečnosť potravín alebo iných aplikácií.

Jednoduchou obsluhou : Žiadne komplikované ovládanie, to je najjednoduchší elektronický teplomer len Tri tlačidlá. Stlačte tlačidlo on/off tlačidlo na prepínanie teplomer na a potom vyberte Celzia alebo Fahrenheita, čistý záznam.

Máte 3 rôzne možnosti pre umiestnenie na izbe teplomer. Buď držať ho do chladničky, dvere so zadnými magnet, alebo použiť stojan na to miesto, na stôl-top , a konečne môžete otočiť stáť viac a použite hák na zavesenie na chladnička police.

Package Zahrnuté:

1 x Digitálny Chladnička Teplomer

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

O Zásielke 1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky. 3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci sľúbil dní po zaplatení overenie. 4) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. 5) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre naše referenčné účely. 6) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! O Platba 1) akceptujeme Ali Západ Únie, TT, PP a platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 7 dní od objednávky. Návrat & Vrátenie 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Náklady na dopravu budú kupujúcemu\ \ 's cenou. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky. 3) vrátime vám PLNÚ WINNINNG SUMU cenovej PONUKY, s výnimkou, náklady na dopravu, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. O Zaručiť 1) 12 mesiacov Výrobca\ \ 's obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2) Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. O spätnú Väzbu Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti 5 HVIEZD, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. Aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: digitálny izba teplomer, chladnička teplomer diaľkové, obývacia izba teplomer, 3 izby teplomer, zadarmo chladnička teplomer, chladnička teplomer, ortuť teplomera chladnička, tabuľka izba teplomer, izba teplomer vody, mrazené chladnička teplomer.

  • Materiál: Iné
  • Teplomer Použitie: Chladnička Teplomery
  • Teplomer Typ: Digitálne
  • Druh: Domácnosti Teplomery