15 Cm Papiera Vianočný Stromček Funkčné Magický Kryštál Rastúci Strom Hračka Pre Chlapcov Dievča Crystal Zábavný Darček Vianoce Simulácia Ozdoby
15 Cm Papiera Vianočný Stromček Funkčné Magický Kryštál Rastúci Strom Hračka Pre Chlapcov Dievča Crystal Zábavný Darček Vianoce Simulácia Ozdoby
Sku: g125054
(0 Recenzie)
Novinka

€2.82 €4.03

Popis:

Odrážky:

1、Crystal Rastie Auta: magic rastie Vianočný strom rastie z papiera strom krásny Vianočný strom cez fyzické reakcie. To trvá len 8-24 hodín umožňujú deťom zažiť a naučiť sa experimentálne priebehu kryštalizácie reakcie.

2、Non-toxické Vlastnosti: Táto novinka kit je bezfarebný, bez zápachu a netoxický, dosiahol v potravinárske normy. Ale jeho koncentrácia je vysoká, prosím, nedotýkajte sa očí a jesť. Šasi a papier stromu sú vyrobené z ekologických materiálov.

3、DIY Procesu: ①Assemble Vianočný stromček, ②Install základne, ③Unfold všetky pobočky ručne,④Add star a červená guľôčka reťazca ako dekorácia,⑤Add rast riešenie,⑥The Vianočný stromček sa pestuje v rámci 24h a posypané s prášok.

4、Novinka Dievča a Chlapec Darček: magic fyzické reakcie umožňuje deťom učiť sa fyzikálne poznatky. A dospelý crystal Vianočný stromček môže byť milované deti. To je veril byť darček plný vzdelávania a radosť.

5、Veľkosť a Tipy: veľkosť Balenia: o 18*o 23,7 cm/7.08*9.33 palcov. Strom veľkosť: o 9.6*15 cm/3.78*5.9 cm. Magický strom nie je ľahko pestovať v zamračené a daždivé dni, uistite sa prosím, teplé teplotných podmienok, výsadba proces nie trasenie a nevystavujte slnku. Prosím manipulovať opatrne.

Funkcie:

Podporu Priateľstva s Deťmi: DIY tento strom Vianočné mohli zlepšiť vzťah medzi vás a vaše deti, nový novinka Vianočné riadok, ktorý apeluje na všetky vekové kategórie. Veľké prekvapenie pre malé deti pamätať. Pridať zvláštne čaro kvapalina na báze kartónu strom a pozerať sa na kryštál rásť. Strom kel zelené lístie na jej pobočiek.

Špecifikácie:

Materiál: karta papier a reagent

Veľkosť: cca 140*95*10 mm/5.51*3.74*0.39"

Pokyny:

1. Zostaviť jednoduchý dva-kus kartónu strom.

2. Bezpečné strom plastové nádoby za predpokladu,.

3. Nalejte magické vody do kontajnera.

4. Za pár hodín, farebné kryštály sa zobrazí na vetvy.

Balenie Zoznam:

1 x Magický Kryštál Vianočný Stromček

alebo

2 x Magický Kryštál Vianočný Stromček

alebo

3 x Magický Kryštál Vianočný Stromček

Poznámka:

1. Zásobník môže byť naplnený vodou, zvyčajne 15ml teplej vody. Nepoužívajte studenej vody, crystal nie je ako úplne rozpustené kvapaliny.

2. To je najlepšie urobiť pred spaním s deťmi v noci. Keď vás a vaše deti vzbudíte v dopoludňajších hodinách, strom bude plná listov.

3. Keď Vianočný stromček je plne dospelý, nech vaše deti zdobiť strom s lesk.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: pestovanie vianočných stromov, mini vianočný strom rastie, magic sakura, kryštál rásť auta, magický stromček sakura, rastie strom, magic papier strom, magic pestovanie vianočných nastaviť, magic žiari vianočný stromček, magic, ktorý kvitne vianočný stromček.

  • Drop Nakupovanie: Podpora
  • Číslo Modelu: Čarovný Vianočný stromček
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov: Papier Vianočný Stromček
  • Svetelný: No
  • Hmotnosť: other
  • Materiál:

Súvisiace produkty