Tepelne Odolné Silikónové Rúra Rukavice Non Slip Bavlna Kuchynské Rukavice bez Prstov na Varenie, Grilovanie Jediný Pack 1
Tepelne Odolné Silikónové Rúra Rukavice Non Slip Bavlna Kuchynské Rukavice bez Prstov na Varenie, Grilovanie Jediný Pack 1
Sku: g125520
(2 Recenzie)
Novinka

€4.14 €5.67

Popis:

Funkcie:

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné!! Non-slip srdce dizajn s silnú priľnavosť, ktorá umožňuje bezpečný pohyb horúce hrnce, potraviny alebo stojany Táto rúra palcové je vhodný pre vnútorné a vonkajšie. Jednoducho spravovať teplých jedál vo vašej kuchyni alebo BBQ, použitie ako grilovacie rukavice, rúra rukavice a v kempe. Chrániť vaše ruky a vyhnúť sa nehodám s zateplené nepremokavé päť-prsty rukavice bez prstov. Je to ideálny darček pre seba, alebo pre ktoré niekoho vo svojom živote, Každý kuchár by mal mať jeden alebo dva páry tejto rukavice vo vašej kuchyni.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón+ Bavlnenej látky Farba: Červená, Zelená, Čierna, Oranžová Veľkosť: cca.28 x 18 cm / 11.02 X7.09inch Čistá Hmotnosť: 90 G Upozornenie: Veľkosť môže byť mierna nepresnosť v dôsledku rôznych skupín výrobkov, alebo ručné meranie; Farby sa môžu trochu líšiť vzhľadom na monitory. Vezmite prosím na skutočný produkt ako štandard, vďaka za pochopenie!

Balenie obsahuje:

1 Tepelne Odolné Silikónové Rukavice(Jednom balení)

Vynikajúci Tepelný Odpor

Rúra Rukavice bez Prstov ponúkajú extrémnu tepelnú odolnosť vďaka svojej hustej čistá bavlna podšívka. Môže účinne zabrániť je scalded keď varenie, pečenie alebo grilovanie.

Štítky: barbecu gril, rúra rukavice mi, tdle kuchyňa čistenie, silikónové rúra žiaruvzdorné rukavice, nitrilové kuchynské rukavice, krátke rukavice latex, rukavice disposible 1000 kusov, rukavice kuchyňa kremíka, veľké rukavice 100ks, hot pack.

  • Vonkajší Materiál: Polyester
  • Hmotnosť: 100-140g
  • Materiál: Silikónové
  • Použitie: Čistenie
  • Číslo Modelu: HOME1049
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hrúbka: Hrubé