357g BuLangShan Sto rokov staré Tree Golden silk Varené Puer čaj A++ rok 2017 Čína pu er Čínsky čaj pu erh puerh
357g BuLangShan Sto rokov staré Tree Golden silk Varené Puer čaj A++ rok 2017 Čína pu er Čínsky čaj pu erh puerh
Sku: g125690
(2 Recenzie)
Novinka

€12.41

Popis:

357g Sto rokov staré Tree

Golden silk Staré Varené Puer čaj A++

Pu ' er čaj je produkovaný predovšetkým v Xishuangbanna, Linyi, a Námestia v Provincii Yunnan. Pu ' er, čaj venuje pozornosť varenia techniky a umenia pitnej a jeho pitie metódy sú bohaté. Môže sa používať na pitie ako aj na pitie. Pu-erh je bohatý v oranžovej a žltej, dlho-trvajúce arómy, jedinečnú chuť, je silné mellow chuť a dlhá životnosť odolnosť voči peny.

Doprava:

Máme loď po celom svete Čína air mail cez Čína Príspevok alebo epacket . Tieto tovar vám bude zaslané na vašu adresu uvedenú na Golstroj.sk. Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a psč je správne. Bude vám oznámené, s sledovacie číslo, keď zásielka bola podaná

Kupujúci` Informácie:

Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Sme schopní prijať akúkoľvek zodpovednosť za Vlastné oneskorenie alebo dane. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

Dodacia Lehota:

Všetky položky budú odoslané o 2( dva) dni po úhrade sa vymaže. To trvá asi 27 dní pre prepravu príchodom.

O Položky:

Všetky položky predávané u nás sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s maximálnou svedomitosť na našej strane.

Avšak na to, aby ste sa vyhli akýmkoľvek potenciálnym oversights, som zdvorilo požiadať vašu pomoc a pomáhajú nám, aby sa to vzájomne uspokojivé transakcie tým, DÔKLADNE preskúmanie položka opis a fotografie, a pýtať sa na všetky otázky PRED KÚPOU.

Problémy?

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Prosím, napíšte pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor o ali-express

Zákazník Uspokojivé:

Neváhajte a kontaktujte nás s prípadnými otázkami, alebo sa týka kedykoľvek pred a po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemný nákup u nás.

Sme vášniví o našich produktoch a sme naozaj záleží na vás!

Štítky: čínsky čaj puer, čaj yunnan, pu er, čaj puerh, biela shen puer, 357g puer čaj, zlato hodváb, puer shu, puer čaj, pu erh.

  • Číslo Modelu: r
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE

Súvisiace produkty