Striedavé 12 V Rockery Fontána Ponorné Čerpadlo 24V Port Studne Čerpadla 1500-2000L/H Veľký Prietok Booster Obehu Tichý
Striedavé 12 V Rockery Fontána Ponorné Čerpadlo 24V Port Studne Čerpadla 1500-2000L/H Veľký Prietok Booster Obehu Tichý
Sku: g125799
(2 Recenzie)
Novinka

€17.94 €18.89

Popis:

1. Príjemca použite, Prosím, Meno a priezvisko ako príjemcu, alebo náklad nemôže dosiahnuť na vás. Najmä v ruskej Federácii. Vďaka za pochopenie. Všetky výrobky boli kontrolované aj pred doručením, prosím, uvedenie objednávku bez obáv. 2. Dodávka Zvyčajne posielame von vašu objednávku 3-8 dní po zaplatení. sľubujeme na vrátenie peňazí alebo odoslať, ak sa nechcete dostať parcely, ale pls daj aj trpezlivosť čaká pozemok v priebehu dodacej lehoty, na parcele stále na ceste k vám. Žiadny problém, pls kontaktujte nás prvý. Milí všetci, Ak máte nejaké otázky, ako po vás, aby naše produkty, potrebujete vedieť tovaru, informácie o doprave , pochopiť výrobok ďalšie informácie , môžete zanechať odkaz na nás obrátiť v poriadku. Poznámka: Pri maximálnej hlava je dosiahnutý prietok je minimálny; pri maximálnom prietoku sa dosiahne hlavu je najmenší. Parametre sú testované v laboratóriu podľa medzinárodných štandardov. Skutočné použitie účinok sa bude líšiť v závislosti od scény.

Označenie čerpadla je SR-1000, to nie je SR-1000A. Ale parametra a veľkosť je SR-1000 ( ako je zobrazené na obrázku ). "A" sa označuje typ výstup a vstup. Potrebujete vedieť pred objednaním to.

1: Prosím použite rovnakú veľkosť ako odvod vody čerpadlo, rovno až na úsek. (Väčší priemer zásuvky, menšie vody hlavy)

2: voda hlavu údajov je ocenený v presné experimentálne prostredie. V rôznych prostrediach, údaje sa budú líšiť. Prosím vedieť pred kúpou.

Hodnotu prietoku čerpadla je test vykonáva v laboratóriu podľa medzinárodných noriem. Hodnoty sú pre rôzne hlavu a zásuvky priemery. Ak máte špeciálne požiadavky na prietok, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

Každej šarže štítky sa tiež byť rôzne, ale nebude mať vplyv na kvalitu čerpadla. Prosím vedieť pred kúpou.

Štítky: domáci vody obehové čerpadlo, posilňovacie čerpadlo voda, striedavé čerpanie vody, pre plniace čerpadlo, vodné fajky testovania tlaku čerpadla, 220v kompresor, solárne teplovodné obehové čerpadlo, striedavé čerpadla, čerpadlo, membránové čerpadlo voda.

  • Teória: Čerpadlo Jet
  • Tlak: Nízky Tlak
  • Štruktúra: Ponorné Dobre Čerpadla
  • Použitie: Voda
  • Číslo Modelu: SR1000A
  • Palivo: elektrické
  • Aplikácia: Ponorné
  • Štandardné alebo Neštandardné: ŠTANDARD
  • Moc: elektrické

Súvisiace produkty