Yinuoda špeciálna ponuka Zvláštnejšie Veci DIY Design Pattern Hra mousepad Veľkosť 30x60cm a 20X25/25X29 CM Herné Mousepads
Yinuoda špeciálna ponuka Zvláštnejšie Veci DIY Design Pattern Hra mousepad Veľkosť 30x60cm a 20X25/25X29 CM Herné Mousepads
Sku: g125880
(0 Recenzie)
Novinka

€3.52 €4.24

Popis:

Yinuoda Zvláštnejšie Veci DIY Design Pattern Hra mousepad Veľkosť 30x60cm a 30x60cm Herné Mousepads Teplé Riadka: Čína Príspevok Registrované Vzduchu Mail,toto prepravu spôsobom majú sledovanie informácie ,(s výnimkou USA, Rusko a Ukrajina), USA, Rusku a na Ukrajine kupujúci priateľ môžete vybrať ePacket,bude mať sledovanie informácie. Ak vaše Potvrdenie prichádza Čas,stále nedostávajú tovar,prosím, kontaktujte nás,budeme predĺženie dodacej lehoty. Ak po 90days ste ešte stále nedostávajú tovar,prosím kontaktujte nás,my vám plnú náhradu.Prosím neotvárajte spor do 90days ,to je Nepríjemné! Vďaka za vaše láskavé ruský priateľ upozornenie: Pretože vzťah medzi krajiny colnej politiky; vyplniť celú správnu adresu a príjemcu informácie, Prosím, prijať; Inak nie je možné prijímať vášho tovaru; vďaka! Budeme sa snažiť v našich najlepšie pre vás! Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Odpovieme vám hneď ako to bude možné! 1.Podložka pod myš Značky: MaiYaCa Podložka pod Myš Size1:300*600 300*700 300*800 300*900 400*900 Hrúbka: 2 mm podložka pod Myš Verzia:Rýchlosť verzia Myši Mat Materiál:Gumová Extra: možno prať Anti-sklzu,Nie Stlmenie Ideálne okraji Poznámka : 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme! 2. Prosím, aby 0.5-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné measuremen Vlastnosti Produktu:

1) Rozmery:300*600 mm,300*700 mm,300*800mm,300*900 mm,400*900 mm

2) Zbrusu Nové Módne Podložka Pod Myš Dizajn

3) Non-slip Čierne Gumové Podklad.

4) je perfektný pre Optické a Myš Trackball.

5) Vytlačené Obrázky s Vysokým Rozlíšením a Vernosť

Zásielky

1), Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2) uistite sa, že vaše dodaciu adresu je správne pred nákupom, budeme loď, aby potvrdil, ALI adresu.

3), Ak chcete, aby sme ich mohli odoslať iným likvidátor meno a adresu, prosím zanechať správu, keď zaplatiť.

4) Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek nehodu prieťahy a ďalšie problémy v dôsledku prírodných a ľudské príčiny, keď doprava

5) vo Všeobecnosti, budeme popisovať tovar ako "Darčeky", alebo "Hračky", atď, a napísať nižšie deklarované hodnoty.

6) Zvyčajne To trvá asi 7-25 pracovných dní od Epacket do Spojených Štátov. Ostatné krajiny budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail a bude trvať asi 15-60 dni prijímať položky.

Vracia:

1), vrátime vám ak ste vrátiť vec do 15 dní po tom, ako dostanete našich vecí. Vrátenie nezahŕňa náklady na dopravu a vrátenie prepravné náklady sú účtované kupujúcemu.

2) v Prípade, že položka je poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedný za takéto poškodené alebo straty a budeme ponúkať kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba:

1) Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je dosť dôležité pre nás.

2) Ak sa vám páči náš produkt a službu, ako sme to ocenili, budete hodnotiť nám 5 hviezdičiek pekné komentáre k podpore našich malých podnikov.

3) v prípade, Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím vás, neváhajte nás kontaktovať, najprv nechajte nám negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Sľubujeme vám, aby ste sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém a poskytnúť vám naše najlepšie služieb zákazníkom.

4) Niekedy ide len o nedorozumenie, že budeme radi ak sa správne: )

Stačí jedno kliknutie na vašu objednávku, dostanete to, čo sa vám páči

Štítky: cudzinec veci spille, cudzinec veci prehrávač, badtz maru, kráľ pop, 30x60 podložka pod myš, podložka pod myš re, cudzinec veci strán, keroppi, cudzinec vec, mikina, prípade cudzinec vec.

  • Obdĺžnik Myši, podložky mat: Populárne Herné mat
  • Veľkosť: 18*22 20*25 25*29 30*60 cm
  • Protišmyková Podložka pod Myš s PC: Stôl aming Podložka pod Myš
  • Package: Áno
  • Položka: Cudzinec Veci Tapety
  • Materiál: Gumené
  • Notebook Klávesnice Mousemat: Notbook Počítač Mousepad
  • Číslo Modelu: herné podložka pod myš
  • Produkty Stav: Skladom
  • Štýl: Lockedge Podložka Pod Myš
  • Názov Značky: MaiYaCa
  • herné podložka pod myš: Mat Klávesnice Pad
  • Model: MSI-514-141
  • Ovládanie rýchlosti mat: Rýchlosť gaming mousepad
  • Hrúbka: 2 mm
  • Non-Slip Prenosný Počítač PC: Comfort Mouse Pad Mat Mi Pad

Súvisiace produkty