Homebrew Weldless Kanvica/Súdok Previesť Auta w/ 12" Bazooka Obrazovke Pivo Mash Tun 2-dielny guľový kohút Auta 304 vyrovnania obchodov s cennými papiermi
Homebrew Weldless Kanvica/Súdok Previesť Auta w/ 12" Bazooka Obrazovke Pivo Mash Tun 2-dielny guľový kohút Auta 304 vyrovnania obchodov s cennými papiermi
Sku: g125949
(4 Recenzie)
Novinka

€11.16 €12.41

Popis:

Weldless Kanvica/Súdok Previesť Auta w/ 12" Bazooka Obrazovke

Tento bazooka kit je dodávaný s možnosťou 12" bazooka obrazovke s priemerom palca. Je vyrobená z high grade 304 konštrukcia z nerezovej ocele a tak nie je len trvanlivé, ale aj hrdza-dôkaz. Bazuka trubice obrazovky, je ideálnym hop nečistôt v rýchlovarná kanvica, ktoré majú priemery dlhšie ako 12 palcov. To môže byť používané na prevod jednoduché variť kanvica do kaše tun tak, že môžete rozšíriť jeho použitie počas lautering a sparging procesu. To môže byť tiež použitý filter wort v protismere toku chladenie.

Pletivo je vyrobené tkanie 16 malé nehrdzavejúcej ocele drôty každý centimeter vytvoriť 0.45mm2 oblasti pre jednotlivé štvorcových. To skutočne kmeňov wort z sedimenty a pelety. Aby sa zabránilo zanášaniu oka, pomocou celý chmeľ je odporúčané. Bazuka displej je pripojený k zadnej strane priedel cez male závit NPT. To umožňuje jednoduché odstránenie z obrazovky pre čistenie.

Štítky: homebrewing fórum, pivo priadka, pivo súdok, pivo homebrew, 5l súdok, veľké varenia piva, cappucino maker, Homebrew, kegland, piva pivovar.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Typ Produktu: Variť Hrnce & Kotlíky
  • Názov Značky: BrewApex