Kreatívne Kvetinové Vázy Môže Rustikálny Štýl, Železo, Kovové Nádoby Džbán Tin Vedro Zavlažovanie Môže Tvar Prenosné Banku pre Domáce Svadobné Party D
Kreatívne Kvetinové Vázy Môže Rustikálny Štýl, Železo, Kovové Nádoby Džbán Tin Vedro Zavlažovanie Môže Tvar Prenosné Banku pre Domáce Svadobné Party D
Sku: g125987
(1 Recenzie)
Novinka

€3.26 €5.01

Popis:

Popis

Táto váza je jednoduchý spôsob, ako vyzdobiť váš domov. Táto položka je vyrobený s premium materiál pre náročné a použitie. Jednoduché a kreatívny dizajn, ukazuje na jeho užitočnosť a váš postoj k životu. Vhodné pre obývacie izby, spálne, bar, lobby a na iné miesto.

Funkcie

- Farba: Ako na obrázku.

- Materiál: Železo.

- Veľkosť: Cca 19x9x8.5.

- Skvelé pre pridanie dekoratívne dotyk do každej miestnosti dekor.

- Nádherné dekorácie pre konferenčné stolíky alebo strane tabuľky.

- Ideálny pre každodenné použitie, svadby, akcie, aromaterapia, kúpele, Reiki, Meditácie.

- Do vázy môže prízvuk vášho domova alebo kancelárie pre správne dekor s alebo bez suché kvetinové alebo zelene prírastky.

- Celý rok k dispozícii, kreatívne domáce dekorácie, vázy.

- Ideálne pre dobrý malý darček pre vašich priateľov.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

1 x Železo, Kovové Nádoby

Štítky: rustikálne stolička kovov, moderné vázy, dekor kvetináč, bicykel hrniec, dekor váza, rustikálny kovové vytiahnite, rustikálny plechov, rustikálny váza, dekor domov váza, rustikálny kovové kvetináč.

  • Funkcia 4: domov ornament
  • Funkcia 3: ošumelé džbán
  • Funkcia 2: duševné kanvice
  • Funkcia 5: rustikálny štýl kanvice
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 1: Žehlička kovové nádoby

Súvisiace produkty