UK Totoro Hoodie Kostým Psie Oblečenie Pet Fleece Bunda, Kabát Šteňa Mačka Oblečenie v Zime v Teple
UK Totoro Hoodie Kostým Psie Oblečenie Pet Fleece Bunda, Kabát Šteňa Mačka Oblečenie v Zime v Teple
Sku: g126056
(1 Recenzie)
Novinka

€3.34 €3.72

Popis:

Popis:

Úplne nové a vysokej kvality. Mäkký materiál, aby sa vaše šteňa ešte teplé. Humanized dizajn s tlačidlo handričkou. robí vaše zvieratko vyzerá krásne a jemné, módne a iné.

Špecifikácia:

Materiál: Coral Fleece

Farba: Hnedý, Ružový, Červený, Sivý

Veľkosť: XS,S, M, L, XL, XXL

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. pozrite si prosím podrobne veľkosť informácie pred nákupom. Vďaka.

3. Mierne farba/vzor rozdiely medzi dávkami Package Zahrnuté:

1 x Pet Oblečenie

1.Prijímame PayPal len.

2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor PayPal.

3.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od dražby uzávierky.

4.Budeme loď vašej eBay alebo Paypal adresu. Prosím, uistite sa, že váš eBay a Paypal adresa je správny, ako budete platiť.

Tovar vám bude odoslaný na kupujúceho Ebay dodaciu adresu LEN, tak, prosím, POTVRĎTE k dispozícii adresa na Ebay predtým platiť cez paypal.Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas,ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

Spôsob Dopravy:

Položiek bude dodaný Rýchlo Post , bude To trvať 3-7 pracovných dní od termín prepravy. Shiping Času: Všetky položky, ktoré budú zverejnené na vás do 1 pracovného dňa (na dni v týždni - pondelok až piatok), platba sa odbavuje na strane predávajúceho

O 28-Aug-19 na 10:04:04 BST, predávajúci je pridané nasledovné informácie:

Štítky: redmi wifi, mi router wifi, xiomi 4c, miyazaki, wifi 6 xiao, redmi router, totoro hračka, ax5 xiao, môj sused totoro figur, 300 router.

  • Materiál: Iné
  • Štýl: Móda
  • Názov Značky: faroot
  • Sezóna: Zimné

Súvisiace produkty