JUSTINLAU Pneumatické Degumming Disky Odstraňovač Farby Lepidlo Gumy Brúska Kolesa Gumu 4 Palcový Pad Adaptér Lepidlo Remover 100 mm
JUSTINLAU Pneumatické Degumming Disky Odstraňovač Farby Lepidlo Gumy Brúska Kolesa Gumu 4 Palcový Pad Adaptér Lepidlo Remover 100 mm
Sku: g126149
(8 Recenzie)
Novinka

€5.29 €7.56

Popis:

Funkcia:

1,Rýchlo a efektívne: Pripojte priložený adaptér na vŕtačku vaše gumy a domov vŕtačky rýchlo odstrániť činenia, samolepky na autá, lode, Prívesy, nákladné vozidlá, návesy, autobusy, bicykle, motocykle, domáce spotrebiče, atď. , prúžky alebo prúžky, nárazníky a iné lepidlá. Sú vhodné na rôzne farby, chrome, okná, kovové povrchy, a automobilový balenie. Úžasné výsledky v priebehu niekoľkých sekúnd.

2,Bezpečný na používanie: nie poškriabať alebo poškodiť akryl smalt alebo polyuretánovej farby. Pritlačte na vrch kotúča, a práce opakovane, kým je odstránený. Použite mierne rozpúšťadlá na odstránenie prebytočného lepidla a zvyškov. Nepoužívajte na lakované povrchy.

3,Jednoduché použitie: montáž obsahuje elektrickú vŕtačku adaptér pre jednoduchú inštaláciu na každej domácnosti alebo pneumatické vŕtačky.

Použitie:

Začnite tým, umývanie oblasti s vodou a mydlom na odstránenie nečistôt, mastnoty, atď. z tejto oblasti. Pripojené arbor na gumové kolesá a utiahnite. Pripojené tŕň pre vŕtacie chuck a utiahnite. Používajte Elektrické alebo Vzduchom poháňané vŕtačka s rýchlosťami od 1500 až 3000 ot / MIN pre dosiahnutie najlepších výsledkov. Štart na hornej strane kotúča. Štart nástroj len pred začatím práce kus. Naďalej uplatňovať svetlo stredne tlak pohybuje zo strany na stranu.

Použitie poznámka:

-Ako bolo uvedené vyššie, RPM z vrtné ste uvedenie gumu koleso, by nemali prekročiť limit uvedený na kolieska (4000 ot / MIN).

-Ak prekročíte 4000 ot / MIN limit, môže to spôsobiť gumu kolieska rozkladajú rýchlejšie alebo sa rozpadne. Bezpečnostné okuliare sú odporúčané.

-Ako s akýmkoľvek typom produktu, ako je tento, je odporúčané, aby ste test na malej ploche, pred vykonaním celej ploche, aby sa uistite sa, že to bude fungovať tak, ako sa očakáva. Najmä na starších, svetlo farebných prevedeniach.

-Neodporúča sa pre použitie na lak farby, non-OEM finálne povrchy, akryl, lexan, plexi-sklo a mäkké plastové podklady.

-Nie je účinný na niektoré reflexné pásky.

Veľkosť: 4-palcový

Šírka: 20 mm

Materiál: guma

Použitie: Rýchlo odstrániť zvyškový lepidla, ako sú nálepky a štítky

Package Zahrnuté:

1 x Guma Guma Koliesko

1 x Arbor Adaptér

Doprava:

1. Máme Loď na celom Svete, vrátane APO/francúzskej polynézie.

2. Položky sú dodávané z Číny pomocou Letecky, dosiahnuť väčšinu krajín, do 10, do 25 pracovných dní

3. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 60 pracovných dní.

Platby:

1. Akceptujeme alipay tu.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Záruka a ručenie:

1. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma pred vrátite

2. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky

3. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Iné Politiky, Ktoré:

1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane

2. Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijímať

3. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: sklo brúska adaptér, gumový blok kia, vymazať, Záhrada Zbraň, disk grind, 10 mm brúska, kontakt kolies, angl brúska, pás brúska koliesko, grind koliesko.

  • Názov Značky: WARMMIKI
  • Druh: Brúsny Blok
  • Číslo Modelu: 4 cm-20 mm
  • DIY Dodávky: Farba & Zdobenie

Súvisiace produkty