2 v 1 Lízanie High-Frequency G-Spot Vibrátor Klitorisu Jazyk Stimulátor Vaginálne Bradavky Orgazmus Masér Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy
2 v 1 Lízanie High-Frequency G-Spot Vibrátor Klitorisu Jazyk Stimulátor Vaginálne Bradavky Orgazmus Masér Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy
Sku: g126236
(0 Recenzie)
Novinka

€30.95 €44.22

Popis:

Adorime Príbeh

To je veľmi bežné, že veľa párov,slobodných mužov a ženy nemajú skúsenosti spokojný sexuálny život, mysleli sme si, že možno by sme mohli urobiť niečo pre zlepšenie pridaním viac zábavy na sex procesu. Takže tam bol Adorime,robili sme veľa prieskumov medzi páry, jeden dámy a muži, sme sa konečne podarilo dizajn niekoľko vibrátory, umelé penisy, masturbators, ktorý sa stal populárny na mnohých platformách. To sa ukázalo ako naše body boli správne, tak sme pokračovali dizajn viac produktov, poskytovať ľuďom s lepšiu kvalitu svojho sexuálneho života.

Je veľmi prísne pri výbere silikónové materiály, vodiče, motory, tlačidlami a high-end ovládací dosky,atď. Adorime sľuby poskytnúť poistné dospelých, hračky pre verejnosť. Pred jeho predajom na trhu, každý produkt má ísť cez batérie skontrolujte, tlačidlá test, kontrola hluku a ďalších procesov, uistite sa, že zákazníci získať najlepšiu kvalitu dospelých, sexuálne hračky.

2 motory & 10 vibrátor

Adorime 2 Motory & 10 Vibrácie Klitorisu Vibrátor

G mieste klitorálny vibrátor obsahuje 2 výkonné motory na ovládanie vibrácie hlavy a chvosta, ale prevádzka je veľmi jednoduchá. Jedno tlačidlo ovláda všetky. Môžete jednoducho prepínať medzi vibrácií dva konce, a tiež môžete prepnúť 10 chutné vibračné módy sa.

lízanie vibrtor

Nie Len Rose-tvarované Lízanie Jazyk Vibrátor

Na lízanie vibrátor napodobňuje tvar ruža, čo znamená milovať. Mäkké jazyk lízanie si zľahka sa zdá byť tvojím milencom bozkávanie vás a uspokojí vaše túžby. Je to určite najlepší darček pre seba a svojich priateľov.

vysokofrekvenčný vibrátor

Ale Aj Pri Vysokej Frekvencii G-Spot Vibrátor Klitorálny

Tento high-frequency vibrátor je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, silné vibrácie pre váš klitoris, vaginálne, bradaviek a iných citlivých častí stimalution, určite prekvapí. A použitie zaoblený dizajn, aby presne zasiahla vaše G mieste.

mutiple spôsoby, ako hrať

Viac Potešenie Spôsoby, ako Solo & Páry

Na obojstrannú vibrácie určuje, že to má rôzne spôsoby, ako hrať. Môžete použiť jazyk lízanie funkciu najprv, a potom zmeniť na vysokej frekvencie vibrácií režim, bez ohľadu na to, akým spôsobom je to ideálna hračka pre páry, flirtovanie alebo sólo použitie.

USB nabíjateľné

telo-bezpečné silikónový materiál

Prenosná Veľkosť

USB Nabíjateľné

Na lízanie vibrátor podporuje USB nabíjanie, plne nabitá, môže dosiahnuť viac ako 70 minút používania čas. Žiadna výmena batérie je potrebné. Pre zjednodušenie používania.

Telo-Bezpečný Silikón

Je vyrobený z mäkkého Silikónu a kvalitné ABS. 100% BEZPEČNÝ, jemný na dotyk s pokožkou. Nepremokavé dizajn robí môžete použiť klitorisu masér v sprchovacím kútom, a to aj ľahko sa čistí.

Prenosná Veľkosť

Menšie veľkosti, viac prenosné! Ľahké dať vo vašom cestovná taška, lady taška, aj vrecku. Mať táto roztomilá hračka všade! Je to určite dobrý partner!

❤Lízanie Jazyk Vibrátor -Tento vibrátor je v tvare ruže, vedúci stamen časť je navrhnutý tak, aby sa lízanie jazyk masér. Na stredne mäkký jazyk bude lízať vášho klitorisu, bradaviek, pošvy a iných citlivých oblastiach od šetrné k prírode, ktorá vám svrbenie a fascinujúce mokré radosť . ❤Silné vysokofrekvenčné Vibrácie - mierne zahnutá rukoväť a kvalitné silikónové hlavy tvoria výkonné high-frequency vibrátor, to nie je len môže použiť pre klitorálny & bradavky stimulácia, ale tiež môžu byť použité pre g-spot stimulácie. Zakrivený dizajn stimulátor je dobre vyzerá, ale aj pre presne zasiahnuť G bodu.

❤10 Vibračných Módov A 2 Motory - masér namontovaná dva motory na kontrolu vibrácií 2 terminály samostatne, môžete dvakrát kliknite na sieťový vypínač a zapnite funkciu medzi lízanie a vysokej frekvencie vibrácií. Tam sú 10 výkonné vibrácie, výber pre vás nebude monotónne.

❤Tela-Bezpečný Silikón & Vodotesný - To Adorime hračka je vyrobená z kože-príjemný silikónový, okrem biela rukoväť je vysoko kvalitných ABS materiálu. Tento klitorálny vibrátor je vodotesný, ľahko čistiť a môže byť použitý na vaňou, alebo sprchovacím kútom.

❤USB Nabíjanie a Súkromnej Package - Tento vibrátor s nízkou spotrebou energie, každý 70 minút nabíjania, môže byť použité 75 minút. Ponúkame ochrany osobných údajov balenie, nikto nebude vedieť, čo ste si kúpili, aby sa zabránilo náhodnému rozpaky.

Štítky: licker, sex hračky, veľké vagíny, vibrat, lízať, orgazmus, av magic, gél orgazmus, svieža 2 lovense bluethooth, sextoy žena.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • 200000204: 200003561,200003561
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Materiál: Silikónové
  • Číslo Modelu: B2386
  • Druh: G-Spot
  • Nemravný Obrázok: No
  • Veľkosť: 115*4mm
  • Názov Značky: SEXSOHO

Súvisiace produkty